Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Εδραιώνεται το Ε.ΛΑ.Μ στην πολιτική σκηνή

Εδραιώνεται το Ε.ΛΑ.Μ στην πολιτική σκηνή
Παρά την λασπολογία και τον τιτάνειο αγώνα που δίνεται για να κατηγορηθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μέρα με την μέρα κερδίζει έδαφος αποδεικνύοντας σε φίλους και εχθρούς ότι αποτελεί την νέα πολιτική δύναμη. Και αυτό παρ’ όλη την φίμωση που γίνεται στους Έλληνες Εθνικιστές από την μέρα ίδρυσής τους έως και σήμερα.

Απόδειξη αυτού η νέα δημοσκόπηση που είδε το φώς της δημοσιότητας σήμερα και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εξασφάλιζε ποσοστό 2,6 σε ερώτηση σχετικά με το τι άποψη έχετε για τα πολιτικά κόμματα, θετική ή αρνητική, με κλίμακα από το 1 έως το 10. Το ΑΚΕΛ μετά βίας λίγο πιο πάνω με 2,9. Λίγο πιο ψηλά βρίσκεται το φάντασμα ΕΥΡΩΚΟ με 3,4(!!!), που ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις το έδειχναν μετά βιας να συγκεντρώνει εκλογικά ποσοστά της τάξης του 0,5%, ξαφνικά με μια μαγική συνταγή άρχισε όλως τυχαία (;;;) να ανεβαίνει παντού. Ακολουθεί η πολυδιαφημιζόμενη Συμμαχία Πολιτών με 3,5, οι Οικολόγοι με 3,8 ενώ ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ συγκατοικούν με 4,2. Ο ΔΗΣΥ με ποσοστό κάτω ακόμα και από την βάση βρίσκεται στο 4,7.
502 c51e2
Εκείνο όμως που πραγματικά προκαλεί έκπληξη και αποτελεί δείγμα της συνεχούς ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά παρουσιάζεται σε ερωτηματολόγιο ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστου Χρίστου και μάλιστα με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 1,4. Στην σχετική κάρτα, πρώτος φιγουράρει με ποσοστό 39,3 ο κανένας!! Ενδεικτικό της απογοήτευσης της κοινωνίας έναντι στους πολιτικάντηδες της διαφθοράς.
502 1 c6842

Στην επόμενη λίστα που ακολουθεί, ο πρόεδρος του κινήματός μας, Χρίστος Χρίστου, σε ερώτηση ποιο πρόεδρο συμπαθείτε περισσότερο, δεν χάνει σχεδόν καθόλου από το ποσοστό που εξασφάλισε στην προηγούμενη ερώτηση και παρουσιάζεται με 1,3.
503 d3cb1
Μέσα από την δημοσκόπηση έρχονται να μας επαληθεύσουν κάποια από τα λεγόμενά μας. Ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, αφού μεταξύ των γνωστών κοινοβουλευτικών κομμάτων για πρώτη φορά παρουσιάζεται μια εξωκοινοβουλευτική δύναμη, η οποία φιμώνεται από τους πάντες και τα πάντα, αποδεικνύοντας πως ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να κάνουν, ο λαός της Κύπρου άρχισε να αφυπνίζεται και να στρέφεται προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Στον πρώτο πίνακα το ΕΥΡΩΚΟ παρουσιάζει ποσοστό 3,4(!!!), λίγο πιο κάτω από μία μονάδα περισσότερη από το ΕΛΑΜ, ενώ στην συνέχεια στον πίνακα με τον ποιο πρόεδρο συμπαθείτε ο Δ. Συλλούρης του ΕΥΡΩΚΟ συγκεντρώνει ποσοστό 1,6, μόλις 0,3 περισσότερο από τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ. Τελειώνοντας και εκεί που ξεμπροστιάζονται και φαίνονται πραγματικά τα παιχνίδια τους στον πίνακα με τον ποιο πρόεδρο εμπιστεύεστε περισσότερο ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, συγκεντρώνει ποσοστό 1,4 ενώ ο αντίστοιχος του ΕΥΡΩΚΟ δεν εμφανίζεται καθόλου.
Η ραγδαία άνοδος που παρουσιάζει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν μπορεί πλέον να αποκρυφτεί και αυτό φαίνεται όχι μόνο μέσα από τις δημοσκοπήσεις αλλά και μέσα στην ίδια την κοινωνία, που η ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στα μέλη μας αποτελεί την πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση.
Σαν Έλληνες Εθνικιστές παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο που αγκαλιάζει τις φιλότιμές μας προσπάθειες που έχουν σαν γνώμονα το καλό της πατρίδας μας και ότι με την δική τους στήριξη θα συνεχίσουμε αυτόν τον πολιτικό αγώνα ακόμα πιο δυνατοί. Όσο για τους πολιτικάντηδες και όσους με φθηνά τεχνάσματα προσπαθούν να μας φιμώσουν και να μας αποκρύψουν από την κοινή γνώμη το μήνυμα είναι ένα … ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...