Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ο Πούτιν για ομοφυλόφιλους, Έλτον Τζον και γυμναστική


Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στα δίκτυα Channel One, Rossiya-1, ABC News, BBC, CCTV, μίλησε για την απειλή της τρομοκρατίας έπειτα από τα χτυπήματα των Τσετσένων αυτονομιστών, το νέο πρόσωπο της Ρωσίας, την ομοφυλοφιλία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα "μυστικά" της πολύ καλής φυσικής κατάστασής του.
 
Ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Σότσι, ο Πούτιν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την ασφάλεια και την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων.
 
Ο πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε πως οι εξτρεμιστές επιχειρούν πάντα να ακουστούν σε μεγάλα γεγονότα, είτε αθλητικά είτε πολιτικά, χαρακτηρίζοντάς τους «στενόμυαλους που δεν αντιλαμβάνονται ότι με τις επιθέσεις τους απομακρύνονται από τους ταπεινούς στόχους που αρχικά είχαν θέσει».
 
Τόνισε ότι οι τοπικές αρχές ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν και να σταματήσουν τους «εγκληματίες», επισημαίνοντας πως στη μάχη κατά της τρομοκρατίας την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων θα επιστρατευθούν πάνω από 40.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων.
 
Μιλώντας για το καυτό θέμα των σχολίων του σχετικά με την ομοφυλοφιλία, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου που του είπε ότι Βρετανοί πολιτικοί και διασημότητες, όπως ο Έλτον Τζον, ανησυχούν για τα δικαιώματα των γκέι στη Ρωσία.
 
«Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν κάποιος γεννιέται ή γίνεται ομοφυλόφιλος. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι στη χώρα μας όλοι είναι ίσοι ανεξάρτητα από τη θρησκεία, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την εθνικότητα.
 
Αυτό που κάναμε ήταν να περάσουμε νόμο κατά της ομοφυλοφιλικής και παιδοφιλικής προπαγάνδας, που δε σημαίνει ότι καταδιώκουμε τους ομοφυλόφιλους.
 
Επομένως, δεν υπάρχει κίνδυνος για ανθρώπους με μη παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό που σκοπεύουν να έρθουν ή να συμμετάσχουν στους Αγώνες», δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι ο νόμος δε θα «βλάψει κανέναν» και επισημαίνοντας ότι ο Έλτον Τζον είναι «εκπληκτικός».
 
Ο καλογυμνασμένος πρόεδρος που δε χάνει στιγμή να επιδείξει το κορμί του σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, απάντησε και σε ερώτηση του Τζορτζ Στεφανόπουλου, ο οποίος τον κάλεσε να αποκαλύψει τα μυστικά του για τη γραμμή του.
 
«Πως μπορείς να ελέγξεις το βάρος σου; Μη φας παραπάνω. Πώς να διατηρήσεις τη φόρμα σου; Αθλήσου. Δεν υπάρχουν μαγικά χάπια. Κάνω αθλητισμό καθημερινά.
 
Εχθές έκανα σκι μέχρι το μεσημέρι, σήμερα το πρωί πήγα στο γυμναστήριο και κολυμπάω κάθε ημέρα. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά σε καθημερινή βάση», δήλωσε ο Πούτιν.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...