Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή: 1453, Η Πόλις Εάλω - 2015, Αποτρέποντας την Άλωση της Ευρώπης

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή: 1453, Η Πόλις Εάλω - 2015, Αποτρέποντας την Άλωση της Ευρώπης! Φωτορεπορτάζ
Συνέδριο με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τον κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη για μια νέα Άλωση διοργανώθηκε από τους Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη, 13 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 100 και πλέον Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τους υπερασπιστές της τελευταίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας, για να θυμίσουν στους Ευρωπαίους τις επιπτώσεις που είχε για την φυλή μας και την ήπειρο μας η πτώση του Βυζαντίου αλλά και για να καταδείξουν τους παραλληλισμούς με το σήμερα.


Στην εκδήλωση ήταν ομιλητές οι Ευρωβουλευτές Στρατηγοί, Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος, ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός και η Διευθύντρια της Εφημερίδας "Εμπρός" Ειρήνη Δημοπούλου - ΠαππάΜε το πέρας των ομιλιών αναγνώσθηκε μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και όλοι οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια νέα πολιορκία. Ο συνδυασμός της λαθρομετανάστευσης, της ισλαμοποίησης των ευρωπαϊκών πόλεων και η ύπαρξη κρατών και μορφωμάτων όπως η Αλβανία, η Βοσνία και το Κόσσοβο απειλούν συθέμελα την ύπαρξη της Ευρώπης όπως την ξέρουμε. Όταν η Πόλη αλώθηκε, οι ορδές των βαρβάρων έφτασαν στην Βιέννη. Σήμερα αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την Γηραιά Αλβιώνα βρίσκονται στην Αθήνα, την Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και σε όλη την Ευρωπαϊκή επικράτεια και η παρουσία τους αλλοιώνει τον φυλετικό χάρτη της Ευρώπης, επιβάλλει την υποδούλωση στην πολιτική ορθότητα και μας εξοικειώνει με την τρομοκρατία.
Για αυτούς τους λόγους η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να οργανώσει το εν λόγω συνέδριο για να θυμίσει στην Ευρώπη ότι ο Νότος χρειάζεται βοήθεια, ότι μπορεί το βραχυπρόθεσμο συμφέρον τους να μην ταυτίζεται με το δικό μας, αλλά μακροπρόθεσμα οι επιπτώσεις από μια νέα Άλωση των πυλών εισόδου των τριτοκοσμικών θα καταστρέψει μετέπειτα και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Έτσι τολμήσαμε να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας μακριά από τους ψεύτικους ανθρωπισμούς που συναντά κανείς στις Βρυξέλλες, να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με ξένους συναγωνιστές και να φωνάξουμε “Οι Εθνικιστές είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές της Ευρώπης”


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sthn-eurwboulh-1453-h-polis-ealw-2015-apotrepont#ixzz3aI9gtm8s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...