Τρίτη 5 Μαΐου 2015

OI ΛΙΑΣΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΧΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Η  ομαδική  εποίκηση που συντελείται στην Ευρώπη και κατά εγκληματικό τρόπο στην Ελλάδα με τις συνθήκες Σέγκεν ,Δουβλίνο Ι ,και Δουβλίνο ΙΙ  έχει ξεπεράσει κάθε όριο το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το δουλεμπόριο που σε λίγο θα καταλήξει ο πληθυσμός των εποίκων να υπερβαίνει τον γηγενή και φυσικά στο να ακολουθήσουν οι Έλληνες την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής η δε Ευρώπη να καταντήσει ένας πολυπολιτισμικός χυλός κατά τις προσταγές των επικυριάρχων με όλες τις συνέπειες μπορεί κανείς να διαβάσει το σχέδιο Kalergi για την διάλυση των εθνών της Ευρώπης.

Το θέμα των προσφύγων πολέμου και αν ακόμα κανείς το δεχθεί, δεν έχει καμία σχέση με τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους ,παρά του ότι η Ελλάδα δεν έχει προξενήσει κανέναν πόλεμο και τα θύματα θα έπρεπε να τα δεχθούν αυτοί που τους προξενούν. Για να δεχθεί ο γηγενής πληθυσμός αγώγκιστα  την εισβολή που συντελείται ακολουθείτε από τα τσοντοκάναλα της παραπληροφόρησης η διέγερση του αισθήματος και ο παραγκώνισμος της λογικής κατά Chomsky με την λέξη ''καημένοι'' και με την λέξη ''ψυχές'' σαν να είναι άψυχοι οι Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό,και άψυχοι οι άστεγοι Έλληνες. Παρά του ότι ο έποικος θα λαμβάνει 11 ευρώ την μέρα για σίτιση και θα του δίνουν και στέγη κατά το υπουργείο μετανάστευσης .

Σε ερωτήσεις διαφόρων στην υπουργό ακούσθηκε το αμίμητο ότι από τα νησιά οι άοπλοι εισβολείς με ένα ποσοστό κατά το ξάδελφο του Καντάφη 5% επικίνδυνων τζιχατιστών μόλις φθάσουν στην πλατεία Ομονοίας εξαφανίζονται. Η μόνη επιστημονική εξήγηση του φαινομένου είναι ότι ''στην Ομόνοια έχει εγκατασταθεί ένας ανδρονικός επιαχυντής τύπου CERN'' αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γνωστό στους κατοίκους .Φυσικά μέχρι που να τους τοποθετήσουν στον επιταχυντή λιάζονται για να αποκτήσουν την απαιτούμενη ενέργεια  (tera.eV) για την εξάχνωση τους.
Το ίδιο φαινόμενο εξαχνώσεως συμβαίνει και με τα αποθεματικά των Ταμείων ,αποθεματικά των Δήμων,και άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου όπως πανεπιστημίων κλπ.Μόνον που τα αποθεματικά αυτά με πράξη νομοθετικού περιεχομένου χωρίς καν να περάσουν από την Βουλή διακτινίζονται και καλύπτουν τους τόκους των διεθνών τοκογλύφων.
Και τα δύο θέματα των ''εξαχνώσεων'' θα βρουν την λύση τους μόνον με μία Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου -Χρυσή Αυγή πού και οι ίδιοι οι δυνάστες παραδέχονται ότι έρχεται η σειρά της ώστε να σταματήσουν τα ''επιστημονικά πειράματα'' εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Ι.Ιωαννιδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...