Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ



Τα κράτη ως οργανικά σύνολα πολιτών εμφανίζονται σε τρεις μορφές. Τα εθνικά και λαϊκά κράτη, τα αποικιακά και μαζικά κράτη και τέλος τα προτεκτοράτα. Στα εθνικά και λαϊκά κράτη επικρατεί το φυλετικό συναίσθημα, οι κοινές αξίες και εν τέλει ο ενιαίος στρατηγικός προσανατολισμός τής Κοινότητας. Στα αποικιακά και μαζικά κράτη επικρατεί η φυλετική πανσπερμία, η αλλοτρίωση των αταίριαστων μεταξύ τους αξιών και η τυραννία των μαζών από τον ισχυρότερο. Τα δε προτεκτοράτα είναι τα πρώην εθνικά και λαϊκά κράτη που έχουν παραδοθεί στην τυραννία τού διεθνισμού πάσης μορφής.


Πρέπει να διαχωρίσουμε τις εντελώς διαφορετικές έννοιες τού λαού και τής μάζας. Ο λαός είναι μια συνεκτική ομάδα πολιτών που διαθέτει ενιαία και αδιαιρέτως πρωτογενή σχέση με τον εδαφικό παράγοντα που κατοικεί, κυριαρχικά δικαιώματα και εξουσίες μέσα στο κράτος που ορίζει και επιπλέον στενούς βιολογικούς και πολιτισμικούς δεσμούς. Είναι οργανικό σύνολο γηγενών κι όχι καταληψιών. Σχηματοποιεί την εξουσία μέσα από τα σπλάχνα τής κοινωνίας, υπηρετώντας αποκλειστικά τις δικές του ανάγκες, τα δικά του δίκαια και τα δικά του συμφέροντα. Επιπλέον ο λαός επιτυγχάνει τούς σκοπούς του, γιατί αποτελεί όμαιμη, ομόφυλη, ομόγλωσση, ομόθρησκη και ομότροπη κοινότητα, μια ομάδα πολιτών που λειτουργεί ως ένα Σώμα.

Από την άλλη πλευρά η μάζα είναι μια εντελώς ετερόκλητη ομάδα πολιτών που άγεται από χαμηλής ποιότητας ένστικτα τα οποία τής εμφυτεύουν εκείνοι που την στρατολογούν. Δεν διαθέτει κανένα απολύτως συναισθηματικό δεσμό με τον εδαφικό παράγοντα και συχνά αλλάζει τόπο εστίασης αναλόγως των υλιστικών και κερδοσκοπικών της αναζητήσεων. Οι τυχοδιωκτικές αναζητήσεις και περιπλανήσεις τής μάζας δεν είναι αποτέλεσμα δικής της απόφασης, αλλά ζήτημα ψυχολογικού καταναγκασμού που επιβάλλει ο τύραννος τού κέρδους, των κατακτητικών πολέμων και τής παγκόσμιας αιχμαλωσίας. Η εξουσία επί των μαζών ασκείται από μια απρόσωπη και ολιγαρχική κάστα με μηδενική σχέση ως προς τον μαζάνθρωπο. Η δε πολυφυλετικότητα τής μάζας ακολουθείται από διαφορετικές αξίες και επομένως στοχοθεσίες.

Τα εθνικά κράτη ως εκ τούτου αποτελούν καθάριες λαϊκές κοινότητες που διέπονται από την φυσικότητα τού τρόπου σχηματισμού τους και από την πηγαία εμφάνιση τής Αρχής τού Αυτεξούσιου. Διαθέτουν ιστορία, δηλαδή παρελθόν, πολιτισμικό ίχνος, διάρκεια αυτούσιας παρουσίας και επομένως προσωπικότητα ελεύθερη και ισχυρή. Εφαρμόζουν τούς νόμους τού Θεού και τής φύσης. Σεβασμός στον Δημιουργό, φυλετική συνοχή, κοινωνική αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, υπακοή στους πρεσβύτερους και τις επιταγές τους, ηρωικός τρόπος ζωής υπερβατικός πέρα και πάνω από φυσικά και εχθρικά εμπόδια. Το Έθνος είναι Ναός και Κάστρο Άβατο συνάμα. Η δε Εθνική Κοινότητα αποτελείται ταυτοχρόνως από Μύστες, Εργάτες και Πολεμιστές. Αυτό ακριβώς το Εθνικό Κράτος είναι η Ελλάς που εκφράζει το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να διαχωρίσουμε τούς Έλληνες Ομογενείς από το αποικιακό και μαζικό κράτος. Οι Έλληνες Ομογενείς δεν είναι σε καμία περίπτωση γυρολόγοι τυχοδιώκτες, δηλαδή παράνομοι καταληψίες κάποιου εδάφους. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές τής Ελλάδος στα πέρατα τής οικουμένης, όπου και αν βρέθηκαν. Πρόκοψαν μάλιστα και διακρίθηκαν στις πλείστες των περιπτώσεων που ξενιτεύτηκαν αποκλειστικά χάρη στην ευφυΐα και τις δικές τους ικανότητες. Δημιούργησαν με την εργασία τους εισόδημα και δεν επιδοτήθηκαν από τούς σιωνιστές εμπόρους των εθνών για να οικειοποιηθούν ξένους κόσμους. Αυτός είναι και ο λόγος που εξωθήθηκαν από το ψευτορωμέϊκο εκτός συνόρων με τις ανθελληνικές και αντικοινωνικές πολιτικές, προκειμένου να αδυνατίσει το ελληνικό κράτος.

Το ψευδοκράτος τής αστικής δημοκρατίας είναι μια συμμορία ψευτορωμιών που δεν διαθέτουν κανέναν απολύτως σύνδεσμο με τον Ελληνισμό. Μήτε στο Αίμα μήτε στην Πίστη μήτε στον Πολιτισμό. Ορισμένοι μάλιστα εκ των γραικύλων πολιτικάντηδων που διαχειρίστηκαν κυβερνητικές εξουσίες ομιλούν εξόχως κακότροπα την ελληνική γλώσσα που κι αυτή ακόμη δεν είναι κτήμα τους.

Στα προτεκτοράτα λοιπόν δεν υπάρχει εγγενής άσκηση εξουσίας αλλά διαχείριση εξουσίας, τοποτηρητεία υπέρ των αποικιακών υπερκρατών τύπου «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως και ΗΠΑ των ψευτοπεριούσιων τοκογλύφων και αντιχρίστων. Το δε ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο έχει προ πολλού μοιράσει σε άπαντες τούς μισέλληνες ιστορικά δικαιώματα και εδάφη, αρνούμενο την απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων και αποδεχούμενο τον εθνικό ακρωτηριασμό τής έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος.   

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές ο μόνος αποδεκτός τρόπος ζωής είναι ο φυσιολογικός και παραδοσιακός. Είναι η διασφάλιση τής φυλετικής εξέλιξης τού Ελληνισμού. Η διατήρηση τής αδιάσπαστης βιολογικής και πολιτισμικής μας αλυσίδας από κοινού. Αποφασίσαμε να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι και θα παραμείνουμε. Αποφασίσαμε να κυριεύσουμε στα χώματα που μάς προικοδότησε ο Θεός και μάς κληροδότησαν οι γενναίοι μας πρόγονοι. Να γεμίσουμε την Ιερή Ελλάδα μας με περισσότερα Ελληνόπουλα. Να βαστήξουμε το τιμόνι και το αμόνι σε εξουσία και εργασία αποκλειστικά σε χέρια ελληνικά. Να γενούν περισσότεροι οι Εργάτες και οι Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Γιατί αυτή είναι η οδός τής ανάπτυξης και τής προόδου.

Η Ελλάς θα βαδίσει μπροστά γενόμενη μια καλά δεμένη παράταξη ενωμένων Ελλήνων. Η μόνη σωτηρία είναι η ισχύς τού Ελληνικού Έθνους. Να γίνουμε Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Κι αυτή η δύναμη βρίσκεται στην ατσάλινη θέληση τής Φυλής. Να φέρουμε περισσότερους Έλληνες στο Εθνικό μας Κράτος. Να φέρουμε περισσότερα εδάφη ελληνικά κάτω από τα ελληνικά λάβαρα. Να χτίσουμε κοινούς δεσμούς μάχης και εργασίας με τις ανά την οικουμένη Ελληνικές Κοινότητες. Να στηριχθούμε στους Δίκαιους, στους Άριστους, στους Πιστούς. Κράτος είναι το Έθνος. Και Έθνος είναι η Αρχέγονη Φυλή των Ελλήνων στο διηνεκές.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...