Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Επεκτείνουν τον εποικισμό με τους αγωγούς του νερού της ειρήνης

Επεκτείνουν τον εποικισμό με τους αγωγούς του νερού της ειρήνης
Σε Μόρφου και Αμμόχωστο έφθασε το νερό από την Τουρκία, αφού σύμφωνα με την Κίπρις άρχισε η ροή του νερού στις δεξαμενές νερού και στις δύο πόλεις στα κατεχόμενα.
Σύμφωνα με το “τμήμα” υδάτων, το νερό από την Τουρκία μεταφέρθηκε από τις εγκαταστάσεις διύλισης στη Μύρτου στις υδατοδεξαμενές που βρίσκονται στο δρόμο Λευκωσίας – Δικώμου και απ’ εκεί στη Μια Μηλιά.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι κατά τη χθεσινή του συνεδρία, το “δημοτικό συμβούλιο” Κερύνειας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να υπογράψει τη συμφωνία συνδρομής για να ενταχθεί στους “δήμους” που θα παίρνουν το νερό που προέρχεται από την Τουρκία.
Έτσι η χώρα, με την οποία κάποιοι ονειρεύονται συγκλίσεις,  προχωρεί με γοργά βήματα στην πλήρη προσάρτηση των κατεχομένων εδαφών μας με στόχο την πλήρη  επιβολή της επικυριαρχίας της. Η εμπέδωση και η επέκταση του παρανόμου ελέγχου αποτελεί και αυτός έγκλημα εποικισμού.
Ας αντιληφθούμε επιτέλους τα πραγματικά δεδομένα στο Κυπριακό και ας μην εθελοτυφλούμε. Ας απαλλαχθούμε από της αδιέξοδες πολιτικές και ας κινηθούμε με προμετωπίδα μας την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...