Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η ελευθερία σταματά εκεί που ξεκινά το Ισλάμ



Το Ισλάμ δεν είναι όπως τις άλλες θρησκείες, στο Ισλάμ οι προοδευτικοί και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι αποτελούν μειοψηφία, η πλειοψηφία έχει άλλες πολύ πρωτόγονες απόψεις.  Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στο χριστιανισμό, οι χριστιανοί πλέον δεν ασπάζονται τις μεθόδους της ιερής εξέτασης ούτε θεωρούν ότι πρέπει να επιβάλουν τις δικές τους θρησκευτικές αξίες σε αλλόθρησκους. Οι χριστιανοί σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους δεν πιστεύουν ότι όταν ένας χριστιανός αλλαξοπιστήσει πρέπει να τον σκοτώσουμε. 


Oύτε η συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών θεωρεί την γυναίκα υποδεέστερη του άντρα και δεν πρέπει να απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα με αυτόν. Δεν θεωρείται αν κάποιος ζωγραφίσει την εικόνα του Χριστού σε ένα κομμάτι χαρτί και την διακωμωδήσει πρέπει να πεθάνει. Αυτά όμως στο κοράνι θεωρούνται φυσιολογικά να υιοθετούνται. Το να λέμε ότι η δική μας θρησκεία είναι όπως τι άλλες και ιδιαίτερα όπως το Ισλάμ είναι απλοϊκό και λανθασμένο.
Το 80% των μουσουλμάνων στην Αίγυπτο σε πρόσφατη δημοσκόπηση δήλωσε ότι πιστεύει ότι η μοιχεία πρέπει να τιμωρείται με λιθοβολισμό. Στην Σαουδική Αραβία αποκεφαλίζουν ανθρώπους για μη βίαια εγκλήματα, αποκεφαλίζουν ομοφυλόφιλους για την επιλογή τους. Μας ενοχλεί ότι ο ισλαμικός στρατός αποκεφαλίζει ανθρώπους αλλά όταν το πράττει η Σαουδική Αραβία δεν έχουμε πρόβλημα, βλέπετε εκεί υπάρχει πετρέλαιο και άφθονο χρήμα για να επενδύσουν στις χώρες μας και έχουμε ανάγκη. Αυτά γίνονται στην Μέκκα σήμερα, αν γίνονταν στο κέντρο της Ευρώπης πως θα αντιδρούσαν οι δικοί μας φιλελεύθεροι και αριστεροί ψευδό-ανθρωπιστές ;
Ζούμε την άρνηση, το ερώτημα ξεκάθαρο, είτε θα συνειδητοποιήσουμε το τι συμβαίνει και αναγνωρίσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα πόλεμο αντιδρώντας ανάλογα, είτε θα συνεχίσουμε να μιλούμε για δήθεν ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στις τοπικές μας κοινωνίες την ώρα που θα σφάζονται σαν αρνιά οι ανυποψίαστοι πολίτες μέσα στους δρόμους. Αν συνεχίσουμε να υποκρινόμαστε ότι το Ισλάμ είναι μία «θρησκεία ειρήνης» και ότι δεν έχει καμία σχέση με την ισλαμική τρομοκρατία, τότε τα πράγματα αναμένονται να γίνουν ακόμα χειρότερα.
Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε σε ένα κόσμο απόλυτα αντίθετο και ριζοσπαστικοποιημένο όσο αφορά τον τρόπο ζωής μας. Οι μουσουλμάνοι σήμερα δεν ασπάζονται την δική μας θεώρηση περί « ειρήνης και αγάπης» γιατί πρώτα από όλα μας θεωρούν απίστους και δεύτερο γιατί η ίδιοι δεν πιστεύουν σε αυτή την κοσμοθεώρηση.  Το μόνο που ένας «καλός μουσουλμάνος» πιστεύει για εμάς τους απίστους είναι ότι πρέπει να αλλαξοπιστήσουμε. Η μεγαλύτερη αξία του μουσουλμάνου δεν είναι η δημοκρατία, η πρόοδος, η ευημερία, η ανεκτικότητα αλλά η υπακοή στο Αλλάχ και σε αυτά που του υπαγορεύουν οι ιμάμηδες του.
Στα πρόσφατα τρομοκρατικά κτυπήματα σε Γαλλία και Γερμανία, είδαμε μία προσπάθεια να απαλλάξουμε το Ισλάμ από την ενοχή αυτών των ειδεχθών εγκλημάτων. Τον ένα τον έβγαλαν ψυχοπαθή, το άλλον οπαδό του Μπρέβιεκ, τον άλλο αντιδραστικό λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού που του έτυχε, και τον άλλο απεγνωσμένο γιατί του απέρριψαν την αίτηση του για πολιτικό άσυλο. Η πραγματική αιτία όμως είναι το πολιτικό Ισλάμ, ο πολίτης γνωρίζει ότι τα εγκλήματα τα έκαναν φανατικοί μουσουλμάνοι ισλαμιστές όσο και αν προσπαθούν τα αριστερά ΜΜΕ να αποπροσανατολίσουν και να δημιουργήσουν ενοχές στη κοινωνία.
Ο πολίτης γνωρίζει ότι η ευθύνη βαραίνει τους πολιτικούς που μας κυβερνούν, που αποφάσισαν για τα συμφέροντα τους να μετατρέψουν τις άλλοτε φιλήσυχες κοινωνίες μας σε πεδία μαχών και αποσταθεροποίησης.  Δεν αρκούν όμως τα διάφορα μνημεία απόδοσης φόρου τιμής στα θύματα, δεν αρκούν τα κεριά και τα μικρά αρκουδάκια που αφήνονται εκεί, ούτε τα δάκρυα συμπόνιας, χρειάζεται ο ευρωπαίος πολίτης να αντιδράσει αποφασιστικά και δυναμικά για να κερδίσει πίσω τη πατρίδα του και το μέλλον των παιδιών του.
Για να αντιληφθούμε πως οι πολιτικοί στη Ευρώπη και στη δική μας πατρίδα πίπτουν σε αυτή τη παρανοϊκή νέο φιλελεύθερη ισλαμολαγνεία πρέπει να αρκεστούμε στη δήλωση του Νίκου Αναστασιάδη για τον Ερτογάν «Είναι ένας ηγέτης διαφορετικός από τους υπόλοιπους που ξέραμε μέχρι σήμερα. Συγκρίνετε τη φρασεολογία του Ετζεβίτ με αυτήν του Ερντογάν, για να διαπιστώσετε την τεράστια διαφορά». Κρίνοντας από αυτή τη δήλωση και μόνο, γιατί υπάρχουν και χειρότερες και εκατέρωθεν από όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις, βλέπουμε πως οι ηγέτες μας, μας οδηγούν σαν ένα κοπάδι στη σφαγή. Πριν λίγες μέρες και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη Τουρκία, από το επόμενο πρωινό πρότρεξαν διάφοροι πολιτικάντηδες να πλέξουν το εγκώμιο του Ερτογάν και του τουρκικού λαού για την αντίσταση που προέταξαν στηρίζοντας τον ισλαμοφασίστα ηγέτη τους. Ξεχνώντας πως οι τούρκοι, είτε τους διοικούν ισλαμιστές, είτε κεμαλικοί θα είναι πάντα εχθροί μας.
Και ένα ερώτημα, ποια πλευρά νομίζετε θα επιλέξουν να στηρίξουν σε περίπτωση πολέμου ημών με την Τουρκία, οι χιλιάδες μουσουλμάνοι που κατοικούν ανάμεσα μας και τους οποίους χρυσοπληρώνουμε για «να μας συμπεριφέρονται καλά» και να έχουν την συνείδηση τους ήσυχη οι διάφοροι δήθεν προοδευτικοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...