Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Κομματικές διακρίσεις
Ολοένα και περισσότερα παράπονα φτάνουν καθημερινά στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που μας πληροφορούν για την πολεμική που δέχεται το κίνημα μας, αφού στα μάτια των πολιτικάντηδων είμαστε το μεγαλύτερο κακό σε αυτό τον τόπο.

Πιο συγκεκριμένα πριν από κάποιους μήνες δεχθήκαμε τηλεφώνημα από Λευκωσία, πριν κάποιες εβδομάμες email που μας πληροφορούσε για την Λεμεσό, ενώ πριν λίγες μέρες είχαμε τηλέφωνο από άλλη υπηρεσία στην Λευκωσία. Αυτά είναι μόνο τα τελευταία κρούσματα, αφού στο παρελθόν είχαμε πολλά άλλα παρόμοια παράπονα, από άλλους συμπολίτες μας.
Όλοι τους μας πληροφόρησαν ότι στους χώρους εργασίας δημοσίων υπαλλήλων, εκεί που εργάζονται, και υπάρχει διαδύκτιο κάποιοι φρόντισαν να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Την ίδια στιγμή οι ιστοσελίδες όλων των άλλων κομμάτων είναι προσβάσιμες.
Αυτή είναι η δίκαιη δημοκρατία τους; Δυστυχώς στην "δημοκρατία" τους που καυχιόνται καθημερινά δεν έχει θέση ο οποιοσδήποτε ΔΕΝ πάει με τα νερά τους.

www.elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα: Μεγαλειώδης εκδήλωση και πορεία Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη , που φέτος είχε ιδιαίτ...