Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Κομματικές διακρίσεις




Ολοένα και περισσότερα παράπονα φτάνουν καθημερινά στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που μας πληροφορούν για την πολεμική που δέχεται το κίνημα μας, αφού στα μάτια των πολιτικάντηδων είμαστε το μεγαλύτερο κακό σε αυτό τον τόπο.

Πιο συγκεκριμένα πριν από κάποιους μήνες δεχθήκαμε τηλεφώνημα από Λευκωσία, πριν κάποιες εβδομάμες email που μας πληροφορούσε για την Λεμεσό, ενώ πριν λίγες μέρες είχαμε τηλέφωνο από άλλη υπηρεσία στην Λευκωσία. Αυτά είναι μόνο τα τελευταία κρούσματα, αφού στο παρελθόν είχαμε πολλά άλλα παρόμοια παράπονα, από άλλους συμπολίτες μας.
Όλοι τους μας πληροφόρησαν ότι στους χώρους εργασίας δημοσίων υπαλλήλων, εκεί που εργάζονται, και υπάρχει διαδύκτιο κάποιοι φρόντισαν να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Την ίδια στιγμή οι ιστοσελίδες όλων των άλλων κομμάτων είναι προσβάσιμες.
Αυτή είναι η δίκαιη δημοκρατία τους; Δυστυχώς στην "δημοκρατία" τους που καυχιόνται καθημερινά δεν έχει θέση ο οποιοσδήποτε ΔΕΝ πάει με τα νερά τους.

www.elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...