Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Τότε , τώρα , αφανισμός

Άρθρο του μέλους του Ε.ΛΑ.Μ. κ. Σάββα Μιχαηλίδη.
Χθες υπήρξε η αγωνιστικότητα ο πόθος της ελευθερίας το <<κάλιο
 μιας ώρας λευτεριάς παρά 40 χρόνια σκλαβιά>>.

Tο ένοιωθαν και ποθούσαν το ελεύθερον, το δίκαιον, το δικαίωμα του κάθε ατόμου να ζει στην ελευθερία και στην εθνική του νιρβάνα. Άραγε θα βρεθεί Έλληνας αύριο πεςου θα μάχεται για τον συνάνθρωπο του έτσι ώστε ανάπηρος να λέγει <<χαλάλι πατρίδα έχω ακόμη και την ζωή
μου να σου την προσφέρω>> και αυτή έτσι ώστε οι απόγονοι μου, να ζήσουν στην ελευθερία.


Σιγά σιγά το άτομο ενώθηκε με άλλους ούτως ώστε να έχει δύναμη και αλληλοϋποστήριξη για να προωθούν τα ιδανικά τους και φτάσαμε σήμερα όχι να υποστηρίζει το κόμμα την πατρίδα αλλά πως θα την κατασπαράξουν, πως θα αλλοιώσουν την βούληση των άλλων, πως τελικά να γίνεται χάβρα των Εβραίων αλλά ποτέ η πατρίς Ελλάδα να ορθοποδήσει, όλοι για το συμφέρον των ξένων , να είμαστε κατά όνομα ελεύθερη η Κύπρος να μην έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης η Ελλάδα, να έχει μνημόνια και γενικά σαν αλλοδαποί να ζούμε  μοιρολατρικά στην χώρα μας και να περιμένουμε τον από μηχανής Θεό.

Έλα όμως που οι εχθροί μας έχουν προνοήσει και αυτό αφού ξεχάσαμε την γλώσσα μας, την θρησκεία μας, μα προπάντων ως ραγιάδες άνθρωποι που οδηγούνται στην κρεμάλα. περιμένουμε φιλοσοφικά ότι κάτι θα γίνει
o    Τι θα γίνει;Απλούστατα δεν θα γνωρίζουμε την ιστορία μας θα μας παρουσιάζονται οι εχθροί με τα ελληνικά διδάγματα ως δικά τους και εμείς θα λέμε τι ωραία που τα γράφουν ώσπου στο τέλος  θα γράφουν ότι υπήρξε ένα έθνος που είχε μια ιστορία και εξαφανίστηκε.
o    Μήπως τυχαία δεν εορτάζουμε την 25 Μαρτίου; Μήπως τυχαίο είναι ότι ασχολούνται αν ήταν ταξικός ο αγών, αν ο άλφα ήρωας έκανε έτσι ώστε να τον μειώσουν;
o    Όλα γίνονται για να χαθεί η εθνική μας συνείδηση να μας πουν << είσαστε Τούρκοι>> και για αυτό ξεχάστε τα ελληνικά σας βιώματα. 

Εμείς οι εθνικιστές δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την 25 Μαρτίου και την 1 Απριλίου  Όταν χαθούμε και εμείς τότε θα χαθεί ο Ελληνισμός .

o    ΕΣΥ που έχεις λίγη τσίπα βοήθησε τους συνανθρώπους να μην ξεχάσουν το τι σημαίνει ελευθερία και πόσο πολύτιμο  είναι αυτό το αγαθό.


o    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...