Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο Δ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

Άρθρο του μέλους του Ε.ΛΑ.Μ. κ Άριστου Κακουλή.

Στη μόλις πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη ο κ. Χριστόφιας  έπλεξε το
εγκώμιο του εαυτού του που παρουσιάστηκε ως ο επιτυχέστερος  πρόεδρος
της Κυπριακής Δημοκρατίας  και ότι οι  ΞΕΝΟΙ  τον  καλούν όπως καταθέ
σει ξανά την υποψηφιότητα του, ως ο ικανότερος  φωτισμένος από  το Αγιο Πνεύμα, να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους «αδελφούς »Τούρκους επεκτατιστές,  εισβολείς  και σφαγείς  των Ελλήνων και στη Μουσουλμανο ποίηση της Κύπρου μας,  όμως ατυχώς  απέφυγε  να  μας αποκαλύψει ποιοί είναι αυτοί οι περιβόητοι ξένοι που τον αγαπούν και το σέβονται τόσο πολύ  και τον θέλουν να συνεχίσει τη καταστροφική του πορεία και τη  καταβαρά θρωση του Κυπριακού, που είχε υποχρέωση ο κ. Χριστόφιας να μας  πει να γνωρίζουμε κι’ εμείς οι περίεργοι ταπεινοί Ελληνες Κύπριοι για να χαιρόμαστε μαζί τους.

Μήπως...μας το φυλάει για έκπληξη ο κ. Χριστόφιας ή είναι αυτό που κάνει νιάου, νιάου, στα κεραμίδια;

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο κ. Χριστόφια. Οι ΞΕΝΟΙ  ΣΑΣ είναι το θεριό που το βλέπουμε εδώ και τέσσερα ολόκληρα  χρόνια,  που  βγάλατε από  το  τσιμέντωμα, είναι τρικέφαλο,  δηλητηριώδες  και προστατευόμενο  και  από εσάς  από τους εδώ υποστηρικτές, φίλους και συνεργάτες σας.

Στη Ελληνική γλώσσα αναλυτικά ξένος μας, σημαίνει ο φιλοξενούμενος μας για όσους το αγνοούν. Για μας της μεγάλης πλειοψηφίας του Λαού κ.Χριστό φια, οι ΞΕΝΟΙ ΣΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.  
Ο Σπουδαίος Αρχαίος  Ελληνας Σωκράτης είπε το εξής  ρητό που παρέμεινε μέχρι τις μέρες μας, να θυμίζει στους νεώτερους Ελληνες τι εστί ΠΑΤΡΙΔΑ
 
     Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων Τιμιώτερο    
     έστιν η  πατρίς και σεμνότερον  και Αγιώτερον  και  εν μείζονι μοίρα
     και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
      
Με Εκτίμηση
Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...