Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Δεν διαπραγματευόμαστε την Πίστη και τις Ιδέες μας



Κατάμεστα τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης μετά την εκλογική επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου
"Σείστηκαν" το Σάββατο 12 Μαΐου τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Δηλιγιάννη από πλήθος φίλων και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου που ήθελαν να συγχαρούν από κοντά τον Αρχηγό, Νίκο Μιχαλολιάκο και τους αγωνιστές για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Οι αφυπνισμένοι Έλληνες από όλες τις μεριές της πατρίδας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, που αντιστάθηκαν στις σειρήνες της συκοφαντίας και της λασπολογίας κατέκλυσαν τα γραφεία του Κινήματος (και τους δύο ορόφους ακόμη και τα μπαλκόνια!) είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Αρχηγό, να τον ακούσουν, αλλά και να τον ρωτήσουν για την πορεία της Χρυσής Αυγής από εδώ και πέρα. Ο Γενικός Γραμματέας, αφού ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την αγωνιστική διάθεση ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση πως "δεν αλλάζουμε"!

Θα παραμείνουμε πιστοί στις ιδέες μας, καθώς αναγνωρίζουμε πως κερδήθηκε μια μάχη, αλλά ο αγώνας για την επανάκτηση της πατρίδας από τους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους συνεχίζεται. Ο Αρχηγός ξεμπρόστιασε για ακόμη μια φορά την ενορχηστρωμένη επίθεση των καθεστωτικών ΜΜΕ προς το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα, τα οποία με τις υπερβολές και τις στρεβλώσεις προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα πραγματικά προβλήματα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε για πολλοστή φορά πως είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και πως ο ναζισμός ηττήθηκε το 1945 στο Βερολίνο. Τέλος, όσο για αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του ενδεχόμενου νέων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα χάσει ψηφοφόρους, μιας και αρκετοί το "μετάνιωσαν", το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: "Ας μην μας ξαναψηφίσουν"!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα μέλη δεν εξαγοράζονται και δεν διαπραγματεύονται την Πίστη, τα ιδανικά και τις αξίες τους έθνους και του λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...