Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η υποκρισία της δημοκρατίας




Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο οι λαοπλάνοι δημαγωγοί εκμεταλλεύονται τα κόμματα και καταδυναστεύουν τα άτομα .
Πόθεν ως πόθεν η αμφίεση και η υποστήριξη ενός τμήματος του λαού είναι κατακριτέα ενώ όταν στην βουλή φιμώνεται από αρχηγούς κομμάτων ή ακόμα και από την καθοδήγηση των κομμάτων της υποτέλειας και δεν ακούγεται ή ακόμη όταν ψηφίζει ο κάθε βουλευτής με την βούληση του και με τα πιστεύω του τα νομοθετήματα;

 Αλλά ως έξυπνα τα κόμματα εφαρμόζοντας την τρομοκρατία της διαγραφής ή το αλάθητο του προέδρου καθοδηγούν τους βουλευτές στην απόφαση του ενός  αρχηγού και ο δύσμοιρος λαός θεωρεί δημοκρατική την απόφαση που παίρνει η βουλή και μάλιστα όταν ελέγχουν τύπο, ράδια, τηλεόραση τότε και οι πιο βλάκες  καταλαβαίνουν πόσες συνειδήσεις αποκοιμίζουν ....
Το άλλο που επισημαίνω είναι να λοιδορούν ή ακόμη να δυσφημούν ή να λένε υπονοούμενα για τον φασισμό, θα κάνω όμως τον δικηγόρο του διαβόλου όσο η Ελλάδα με την Χούντα αγωνίζονταν, τόσο οι ανθέλληνες λυσσομανούσαν και έκαναν αντίσταση ενώ τώρα που οι Τούρκοι μας έχουν σε μια κατοχή , με εύηχα συνθήματα βγαίνει το άλφα η βήτα κόμμα για να διαλύσει την Ελληνικότητα μας και να τουρκέψουμε.
Αλήθεια τα κόμματα της βουλής πόσους αλλοδαπούς έχουν εντάξει στους εκλογικούς καταλόγους μα φυσικά εκείνοι παπάδες, εκείνοι τατάδες.
Τα ΜΜΕ ούτε και γνωρίζουν τίποτα διότι τους καθοδηγούν τα κόμματα να μην τα λένε τα δε υπερπρονόμια στους τούρκους κατακτητές  δεν τα ξέρουν, την διάλυση της Εθνικής Φρουράς ούτε και αυτό και πάει λέγοντας.
Εσύ Έλληνα ψηφοφόρε της Κύπρου ψήφιζε αυτά τα κόμματα και μην πεις όταν είναι αργά να σου κοβόντουσαν τα χέρια που ψήφισες διότι σε καθοδήγησαν οι κράχτες των κομμάτων ώστε να μην σε αφήσουν με καθαρή την σκέψη να ψηφίσεις μα και τώρα δεν βλέπετε τι κατινίστικα εφευρήματα βρίσκουν ούτως ώστε να μας πουν ότι ένα νόμιμο νομοταγές κόμμα όπως το Ε.ΛΑ.Μ είναι ο μπαμπούλας του φασισμού, όχι ότι φταίει η ενδυμασία, όχι ο μαίανδρος ή ότι μιλάνε με διαφωνία και δεν συμφωνούν στην υποτέλεια και στα τεχνάσματα της συνεργασίας των κομμάτων.
Εμείς λέμε ξεκάθαρα και απερίφραστα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, η Κύπρος είναι γη ελληνική αυτά είναι τα πιστεύω μας και με αυτά ούτε ξέρουμε το σωστό περιεχόμενο που είναι τέχνασμα για να τα ακολουθούν όλοι χωρίς να ξέρουν πιο είναι το σωστό, ούτε ότι ο τούρκος είναι αδελφός μας και προπαντός πιστεύουμε στον αγώνα των ηρώων μας. Δεν θέλω να χύσω λάδι στην φωτιά αλλά μην μας κάνουν τους δημοκράτες από την μια και από την άλλη να μας φιμώνουν. Αν δεν αντέχουν την κριτική ας πάνε σε άλλους χώρους. Εμείς Έλληνες γεννηθήκαμε και ως Έλληνες θα αγωνισθούμε . Για αυτό κάναμε το Ε.ΛΑ.Μ και απαιτούμε την ανάλογη δημοκρατική συμπεριφορά, όχι να κάνουν τους φρουρούς και καθηγητές διότι το Ε.ΛΑ.Μ είναι το μόνο εθνικιστικό κίνημα που είναι στα πιστεύω του αταλάντευτο. 
Ένα άλλο άξιο παρατηρήσεως είναι ότι όλοι λένε να σώσουν τους Έλληνες της Κύπρου από τους εχθρούς, αλλά όλοι μα όλοι προσπαθούν  να μας ξεγελάσουν . Όλοι τούτοι παίρνουν οδηγίες από διάφορα κέντρα και για να είναι αρεστοί εφαρμόζουν την γραμμή που επέβαλαν τα Κέντρα.
Ως τώρα τι κερδίσαμε εμείς και τι οι Τούρκοι οι ανυπάκουοι ...
Γι’ αυτό Έλληνες μόνο ο εθνικισμός θα μας σώσει.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...