Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Παρεμποδίστηκε προεκλογική δράση της Χρυσής Αυγής από την Αστυνομία


Παρεμποδίστηκε προεκλογική δράση της Χρυσής Αυγής από την Αστυνομία
Το Σάββατο 26 Μαΐου το μεσημέρι 200 στελέχη της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογική δράση με μοίρασμα εφημερίδων και φυλλαδίων του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Η δράση με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο ξεκίνησε από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στον σταθμό Λαρίσης και πέρασε με πεζοπόρο και μηχανοκίνητο τμήμα από πολλές γειτονιές της Αθήνας. Όταν έφτασε στην πλατεία Κυψέλης παρεμποδίστηκε από την Αστυνομία, η οποία αναίτια σταμάτησε την πορεία και προχώρησε σε προσχηματικούς ελέγχους.

 Παρά την αντίδραση των κατοίκων για την στάση των αστυνομικών κι ενώ δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την πράξη τους, σε συνέχεια προχώρησαν σε τροχονομικό έλεγχο της μηχανοκίνητης πορείας, ο οποίος καθυστέρησε ακόμα περισσότερο την πορεία. Τελικά, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος για την παρεμπόδιση, η προεκλογική δράση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Καταγγέλλουμε την συγκεκριμένη στάση των Αρχών, η οποία συμπλέει με την τακτική των καθεστωτικών κομμάτων της κλεπτοκρατίας και των υποτελών σε αυτά ΜΜΕ για την φίμωση και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Γραφείο Τύπου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γαλλία του Μακρόν με το “κίτρινο γιλέκο”

Η άνετη πλειοψηφία της «αεράτης» γαλλικής κυβέρνησης στην Εθνοσυνέλευση δίνει τη δυνατότητα στον Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν να εφαρμόζει ...