Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου για την υποτιθέμενη στρατιωτική εκπαίδευση μελών μας


Παραθέτουμε το δελτίο τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Κύπρου για το υποτιθέμενο συμβάν στο οποίο, σύμφωνα με την Χαραυγή, μέλη μας εκπαιδεύονταν στην ρίψη όλμων.
"Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι εξετάζεται περιστατικό κατά το οποίο στέλεχος της Εθνικής Φρουράς, κάτω από άγνωστες συνθήκες, την 11η Μαΐου 2012 κάλεσε για εκτέλεση βολής τυφεκίου μη εξουσιοδοτημένο άτομο χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία (Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης).
Οι αρμόδιες στρατιωτικές αρχές διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση."

Από την ανωτέρω ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, διαφαίνονται τα ψεύδη της Χαραυγής, περί βολής όλμων και στρατιωτικής εκπαίδευσης "Ελαμιτών". Δυστυχώς όμως ακόμα και αυτή η ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζει εντελώς την κατάσταση αφού αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει κάτι μεμπτό.
Ελπίζουμε η Εθνική Φρουρά, να βγάλει έξω όλη την αλήθεια για το περιστατικό για να σταματήσει επιτέλους το κυνήγι μαγισσών.
Όσο για την Χαραυγή, αν δεν ήταν μία κομματική φυλλάδα θα περιμέναμε τουλάχιστον ένα mea culpa. Δυστυχώς γι' αυτούς η αλήθεια, όση προπαγάνδα και να κάνουν, δεν μπορεί να αλλοιωθεί. 


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...