Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η εκλογή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Εισήλθε στο Ελλαδικό Κοινοβούλιο ο μοναδικός πολιτικός σχηματισμός που τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στην λύση Ομοσπονδίας για το Κυπριακό, που στόχο έχει να βάλει φραγμό στη λαθρομετανάστευση και να απαγκιστρώσει το Ελληνικό κράτος από τα νομοθετικά κείμενα εκείνα που εκχωρούν την Εθνική Κυριαρχία αλλά και από αυτούς που τα υπέγραψαν.

Είναι μετά μεγάλης μας ευχαρίστησης που διαπιστώσαμε ότι το τέλος του δικομματισμού ταυτίζεται με στροφή προς τον Εθνικισμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πριν αλλά και μετά την λήξη αυτής της εκλογικής μάχης που έδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, τόσο τα Μ.Μ.Ε όσο και όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως αποχρώσεως συστρατεύθηκαν εναντίον του.
Το σύστημα έχει πανικοβληθεί διότι αντιλαμβάνεται πως έχει χάσει πλέον την πλήρη επιρροή του, καθώς αναλαμβάνει πολιτική ισχύ ένα κόμμα που δεν εξυπηρετεί κανένα ιδιωτικό συμφέρον παρά μόνον την  Ιδεολογία που πρεσβεύει για το καλό του Έθνους.

Συγκεκριμένα στην πολιτική ζωή της Κύπρου, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η πλήρης συστράτευση εναντίον αυτού του εκλογικού αποτελέσματος όλων των πολιτικών ανεξαρτήτως παρατάξεως. Και αυτό έγινε διότι γνωρίζουν πως ανά το πανελλήνιο (δηλαδή και στην Κύπρο μας) ο κόσμος απορρίπτει την διαιώνιση της εξουσίας των παλαιών κομμάτων και στρέφεται προς την μόνη εγγύηση για την επιβίωση και ανάπτυξη μας ως Έθνος, τον Εθνικισμό.

Εμείς ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οφείλουμε να υποσχεθούμε στους εκλεκτούς Συναγωνιστές μας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή πως θα φανούμε αντάξιοι τους στον Αγώνα για τα Δίκαια και την Επιβίωση του Ελληνισμού. Γνωρίζουμε πως το πολιτικό κατεστημένο αντιλήφθηκε πως έχει ημερομηνία λήξης μέσα από την άνοδο του Εθνικισμού.

Το σύστημα προσπάθησε να απορροφήσει αυτή την αναμενόμενη αντίδραση με την παρουσία δήθεν πατριωτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Κύπρο (ΛΑΟΣ και ΕΥΡΩΚΟ αντίστοιχα), όμως ήταν μια αποτυχημένη συνταγή φθηνών εραστών της εξουσίας. Η δικτατορία των κομματικών μηχανισμών φθάνει στο τέλος της. Δεν ερχόμαστε, ΗΡΘΑΜΕ.

Μαρίνος Αριστείδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...