Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!! ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!


Και τι δεν έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα με ποσοστό 7%! Ότι οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες και γερμανοί πατριώτες και ναζιστές, ότι δέρνουν αθώους ανθρώπους στους δρόμους και τις πλατείες και ότι ο Αρχηγός τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος διαθέτει ροζ ξενοδοχείο.Από όλες όμως τις καταγγελίες η σοβαρότερη και πιο ανησυχητική είναι ότι ο Μιχαλολιάκος και οι Χρυσαυγίτες είναι σατανιστές και όπως μου είπε σήμερα καλός φίλος στο τηλέφωνο "Γιώργο ανησυχώ για σένα που στηρίζεις Χρυσή Αυγή, πρέπει να πας στον πνευματικό σου". 

Όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις και έβαλα τα πράγματα κάτω, τα ξανασκέφτηκα, έφερα στο νου μου τις κινήσεις της Χρυσής Αυγής από τις αρχές της δεκαετίας του 90' που την παρακολουθώ μέχρι σήμερα και την γνωριμία μου πέρυσι με τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο President και κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι μόνο σατανιστής ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!!
Εδώ μάλιστα βρίσκει τέλεια εφαρμογή η φράση "βρήκαμε το διάβολο μας"!!!
Για να εξηγηθώ καλύτερα: Μια χαρά οι καλοί μας πολιτικοί οδηγούσαν την Χώρα στο δρόμο της Προόδου, της Ασφάλειας και της Ευημερίας και ήρθε ή ενσάρκωση του κακού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι ναζί της Χρυσής Αυγής να καταστρέψουν αυτό το υπέροχο έργο και να βάλουν την Πατρίδα σε περιπέτειες!
Οι υπέροχοι πολιτικοί, οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ, οι δεξιοί της ΝΔ, οι πατριώτες του ΛΑΟΣ που έσωσαν τον τόπο με τα καταπληκτικά μνημόνια που αν δεν ήταν αυτά θα ψομολησσάγαμε τώρα, οι ηγέτες εκείνοι που απέφυγαν τον πόλεμο με τους τούρκους στα Ίμια και το τεράστιο έγκλημα της καταστροφής του τουρκικού στόλου που θα επακολουθούσε θα βλέπουν στα έδρανα το αποκρουστικό πρόσωπο του σατανά Μιχαλολιάκου και των Φασιστών του!

Ποιοι, οι Ηγέτες εκείνοι που έφεραν τους λατρευτούς αφρικανούς και ασιάτες εποίκους για να μας γονιμοποιήσουν και ο αχάριστος Έλληνας έδωσε την ψήφο του στα φασιστοειδή!! Έτσι πληρώνονται οι Μεγάλοι Ηγέτες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της αριστεράς που απο μεγαλοψυχία και για να μην μπούμε σε περιπέτειες έπαθαν οσφυαλγία από το σκύψιμο σε τούρκους, αλβανούς, γυφτοσκοπιανούς και βουλγάρους!!

Οι μεγάλοι αυτοί ειρηνοποιοί ποτέ δεν έβαλαν την ειρήνη σε κίνδυνο ζητώντας την αυτονομία Ίμβρου και Τενέδου που προέβλεπε η Συνθήκη της Λωζάνης, ούτε την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου που προέβλεπε το πρωτόκολλο της Κέρκυρας ούτε μπήκαν στο πειρασμό τον εκ του πονηρού (σατανά) να ζητήσουν την απελευθέρωση της Κύπρου σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Το όνομα της Μακεδονίας δώσανε οι άνθρωποι αλλά με προσδιορισμό γιατί είναι πατριώτες, στη Θράκη το Προξενείο ελεύθερο αφήσανε να τρομοκρατεί τους Έλληνες Πομάκους (Αγριάνες) για να μην προσβάλλουν τους φίλους και κουμπάρους τούρκους οι οποίοι μας αγαπούν τόσο πολύ που θέλουν να μας κάνουν επαρχία του κράτους τους!

Δεν υπάρχει λεπρός, ασθενής με AIDS, ληστής, βιαστής και κακοποιός που να μην βρίσκει φιλόξενη αγκαλιά στα μεγάλα αστικά κέντρα της Χώρας, η παιδεία έφτασε σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη που την πλαστογραφούμε όχι υπέρ (όπως κάνουν όλα τα άλλα κράτη) αλλά κατά του εαυτού μας γιατί εμείς άλλωστε είμαστε ανθρωπιστές!

Έκφυλοι και διεφθαρμένοι με δίχως πνευματική αλλά μόνον υλική υπόσταση έχοντες άνθρωποι είναι τα ινδάλματα της νεολαίας μας και έρχεται τώρα ο δαίμονας ο Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ να μας λένε για Παλαιολόγους, Μεγαλέξανδρους και Λεωνίδες!

Θέλουνε λέει ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα! Να χάσουμε δηλαδή την υπέροχη προστασία των αφεντικών των πολιτικάντηδων διεθνών καπιταλιστών και τραπεζιτών, να δουλεύουμε για να παράγουμε αγαθά, με κόπο δηλαδή ενώ οι σοφοί πολιτικάντηδες του κατεστημένου μας αφήνουν άνεργους για να μην κουραζόμαστε και προσπαθούν να εξασφαλίζουν τα αγαθά με πανάκριβες αγορές από το εξωτερικό, με δανεικά λεφτά και με υπέρογκο πάντοτε τόκο για να κερδοσκοπούν εις βάρος μας τα αφεντικά τους!

Όχι μόνο δεν συζητούν τις διεκδικήσεις των γειτόνων μας αλλά διεκδικούν τις αλύτρωτες Πατρίδες του Ελληνισμού Πόντο, Μικρασία, Βόρεια Ήπειρο, Κύπρο, Μοναστήρι και Κωνσταντινούπολη!

Για αλλοδαπούς ούτε συζήτηση! Όλους θέλουν να τους διώξουν! Πως θα γονιμοποιηθούμε τότε; Πως θα έχουμε πολυπολιτισμικότητα; Πάλι με ανοιχτά παράθυρα θα κοιμόμαστε δηλαδή; Μεγάλο πισωγύρισμα αυτό, για να μην πω ότι μάλλον δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τζαμί με τους ΄θαυμάσιους μιναρέδες και τον Χότζα να ουρλιάζει: Αλλάχ, Αλλάχ, μεεμέτ ρεσούλ, ιλάχ!

Δικαίως έχει κυριεύσει ανείπωτος τρόμος τους πολιτικάντηδες κάθε αποχρώσεως γιατί ο σατανάς-Μιχαλολιάκος και οι συν αυτό δαίμονες είναι οι μόνοι που έχουν ιδεολογία και μάλιστα πιστεύουν σε αυτή! Φαντάζεστε με το έργο τους στη βουλή, στους δρόμους, τις πλατείες και την κοινωνία να αυξήσουν το ποσοστό τους και μια μέρα να κυβερνήσουν;

Θα πάρει ο διάολος-Μιχαλολιάκος πολλούς! Λαθροεποίκους-εγκληματίες, κλέφτες πολιτικούς, συκοφάντες-ψεύτο-δημοσιογράφους, κομμουνιστές καθηγητές που αντί για γράμματα διδάσκουν μισελληνισμό, ψέματα και αθεϊσμό στους μαθητές, ναι αθεϊσμό, είναι καλύτερος από το σατανισμό του Μιχαλολιάκου ο οποίος σας προειδοποιώ, μέχρι σε πόλεμο θα έφτανε για να μην πάρει τη σημαία το...κύμα!!!

Σκεφτείτε το και δείτε τι θα χάσουμε! Τους υπέροχους λάθρο, τους λατρευτούς πολιτικάντηδες, τους θαυμάσιους ψευτοκουλτουριάρηδες καθηγητάδες που βρίζουν τους προγόνους μας και πλαστογραφούν την ιστορία μας, θα χαλάσουν οι υπέροχες σχέσεις μας τους ευγενείς μογγόλους τούρκους, τους σκοπιανούς και τους αλβανούς!

Μα επιτέλους η Ιερά Σύνοδος τι κάνει; Γιατί δεν έχει αφορίσει ακόμα το Δαίμονα Μιχαλολιάκό; Τι περιμένει; Να μας πάρει όλους και να μας σηκώσει να γίνουμε όλοι Χρυσαυγίτες και να γίνουν όλα τα παραπάνω; Να ορίστε, εγώ τον συμπαθώ ήδη! Έγινα σατανιστής! 

Γεώργιος Παπασημάκης
(κολασμένος)
papasimakis.blogspot.com


ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...