Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ


Εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες οι πληροφορίες που δημοσίευσε πριν από    λίγες μέρες η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ όργανο του Κομμουνιστικού κόμματος
ΑΚΕΛ και της πλήρους αποτυχημένης διακυβέρνησης τους,  ότι δήθεν μέλη του  Ε.ΛΑ.Μ  εκπαιδεύονται στα όπλα από αξιωματικό της Ε. Φ. και μέλους
του Ε.ΛΑ.Μ

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και έχουν ξεφύγει από τα όρια κάθε σοβαρότητας  και προσπαθούν με κάθε ύπουλο τρόπο, να  πλήξουν τον Έντιμο Αγώνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Ε.ΛΑ.Μ που διεξάγουμε καθημερινά και που είναι προς Πίστιν μας.


Όση λάσπη και αν ρίξουν εναντίον μας, δεν θα  τους  ακολουθήσουμε,  γιατί εμείς βλέπουμε κατ’ ευθείαν τον ορίζοντα, με το  κεφάλι ψηλά και  δεν  γυρίζουμε πίσω, γιατί το μέλλον είναι δικό μας.

Αυτού του είδους τις  ψευδείς  δημοσιεύσεις,  μόνο  αηδία,  θυμό  και  εμετό προκαλούν στη κοινωνία και δεν πείθουν κανένα.

Ο φόβος τους είναι μεγάλος και ανησυχούν μέρα παρά μέρα,  γιατί  μεγαλουργούμε,  δεν  τους  ακολουθούμε στα βήματα τους, εκεί όπου τους συμφέρει
και που τούς υποδεικνύουν οι φίλοι τους οι... ξένοι όπως τους αποκαλούν.

Το Ε.ΛΑ.Μ κύριοι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ ανοίγει λεωφόρους και βάζει φραγμούς     στα άνομα σχέδια σε όσους επιβουλεύονται τη Πατρίδα και το Λαό μας  και είμαστε Υπερήφανοι  και Άξιοι καθοδηγητές της σωστής πορείας του Κυπριακού, λέγοντας αλήθειες και δίνουμε  σωστά μηνύματα στο Κυπριακό  Λαό,   μα  ούτε  ζούμε  με  ψευδαισθήσεις  και  όνειρα θερινής νυκτός,  όπως  εσείς  θέλετε να παρουσιάζεστε. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Ο Κυπριακός Λαός,  δεν δέχεται στάκτη στα μάτια του, μα ούτε ηττοπάθειες
γιατί η Αξιοπρέπεια μας  βρίσκεται πολύ ψηλά.
Προκαλούμε λοιπόν τους υπευθύνους της ΧΑΡΑΥΓΗΣ σύντομα να δώσουν φωτογραφικό  υλικό  στη δημοσιότητα,  αν... έχουν   και... που  σίγουρα δεν έχουν και να στοιχειοθετήσουν την πληροφορία των και  αναμένουμε  όπως δούμε τα ... (αποτελέσματα) που δεν υπάρχουν.
Εμπρός  λοιπόν  κύριοι,  τολμήστε  να  μας  αποδείξετε  αν  έχετε το θάρρος, άλλως να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη  στο Κυπριακό Λαό που σας παρακολουθεί και ανησυχεί.    

Με Εκτίμηση

Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...