Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μέτωπο Φοιτητών


Η κατάκτηση μίας έδρας στην Φ.Ε.ΠΑ.Λ. του πανεπιστημίου Λευκωσίας ήταν η αρχή, η αρχή που σήμανε με τον πλέον επίσημο και δυναμικό τρόπο  ότι οι εθνικιστές τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν λυγίζουν  στις λασπολογίες  των πολιτικάντηδων κάθε απόχρωσης.
Οι πάντες προσπάθησαν με δολιότητες να μην επιτρέψουν την κάθοδό μας  και στα πανεπιστήμια αλλά την νύχτα εκείνη των εκλογών  όπου τα συνθήματά μας δονούσαν το πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάλαβαν ότι οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό. Αυτό δεν σημαίνει πως με αυτή την νίκη θα επαναπαυτούμε, αντιθέτως η νίκη αυτή είναι μία πρώτη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας λασπολογήσουν. Αυτή μας η επιτυχία, όμως, είναι και το κίνητρο που μας ωθεί ώστε να δυναμώσουμε τις προσπάθειές μας θέλοντας να μπούμε στις συνειδήσεις των συμφοιτητών μας ως η αγνή και μοναδική εθνικιστική φωνή που μάχεται για ένα πραγματικά καλύτερο μέλλον για τον Έλληνα Κύπριο φοιτητή.
Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε ξεκάθαρα πως οι φοιτητές δεν έχουν εμπιστοσύνη σε μία από τις δύο παρατάξεις και έτσι τις έφεραν σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως είδαν ότι κάποιοι άλλοι, μικροί οικονομικά αλλά μεγάλοι ψυχικά και δυναμικοί, ξεπρόβαλαν ως μία δύναμη αλλιώτικη που μιλά για μία πατρίδα και λαό ελεύθερο Ελληνικό, που χωρίς να είναι βολεμένοι και χωρίς να λένε μεγάλα λόγια απλά για να εκμαιεύσουν την ψήφο μας  ήρθαν να δώσουν το δικό τους αγώνα. Και φυσικά οι ελεύθερα σκεπτόμενοι φοιτητές δεν μπορούσαν παρά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να θέσουν τους εθνικιστές φοιτητές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  ως εκπροσώπους τους στα φοιτητικά όργανα.

Οι μέρες που και στα πανεπιστήμια οι κομματικοί μηχανισμοί ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα έφτασαν στο τέλος τους. Μετά την ομίχλη έρχεται η καθαρή εικόνα της πραγματικότητας που δείχνει σε όλους μας τον δρόμο της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας, τον δρόμο των εθνικιστών, τον δρόμο του κάθε ενός που θέλει ένα μέλλον ξεκάθαρο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. Μέτωπο Φοιτητών
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...