Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός στα γραφεία του ΕΛΑΜ στο Παραλίμνι

Αγιασμός στα γραφεία του ΕΛΑΜ στο Παραλίμνι
Αγιασμός τελέστηκε στα πολιτικά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο Παραλίμνι, με την παρουσία του Προέδρου του Κινήματος, Χρίστου Χρίστου.
Δεκάδες μέλη και φίλοι από την Επαρχία παρευρέθηκαν, στον αγιασμό που έγινε επί της ευκαιρίας της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Μετά το πέρας της λειτουργίας, ακολούθησαν ομιλίες. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής, Μάριος Βασιλείου, αναλύοντας τα οικονομικά δρώμενα αλλά και τα όσα σκάνδαλα είδαν το φως της δημοσιότητας. Έκλεισε παρουσιάζοντας τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την οικονομία.
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστος, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό στα μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος μας, της επαρχίας Αμμοχώστου, τονίζοντας τους ότι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα χωρίς να πτοούνται από τις δυσκολίες τις εποχής. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι παράδειγμα πρέπει να αποτελούν οι δύο ηρωομάρτυρες, Ισαάκ και Σολωμός. Ακολούθως, ανέλυσε τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και τις θέσεις του Κινήματος μας, ως το τι έπρεπε να πράξει η Κυπριακή Δημοκρατία.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Υπεύθυνος Επαρχίας Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης, που κάλεσε τα μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης, να παραμείνουν δεμένοι μεταξύ τους σαν μια γροθιά, στο δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε. 
ADM 1251 818aa
ADM 1257 a6ac3
ADM 1239 1d6b5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...