Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μέλη της ΕΔΟΝ ξυλοκόπησαν Εθνικιστή μαθητή στην Πάφο!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μέλη της ΕΔΟΝ ξυλοκόπησαν Εθνικιστή μαθητή στην Πάφο!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάφο πριν λίγες ώρες. Μαθητής, ο οποίος πρόσκειται στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ,), εξελέγη πρόεδρος της ΕΣΕΜ Πάφου μετά από ψηφοφορία σήμερα, σημειώνοντας μία μεγάλη επιτυχία για το Μέτωπο Νεολαίας και το εθνικιστικό κίνημα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όμως δεν φαίνεται να άρεσε στα μέλη της ΕΔΟΝ και αποφάσισαν να κινηθούν βασισμένοι στις παρακαταθήκες του πατερούλη Στάλιν. Όταν λοιπόν, ο μαθητής βγήκε από το κτίριο της ψηφοφορίας δέχθηκε οργανωμένη επίθεση από δεκαπέντε τραμπούκους προσκείμενους στην νεολαία του ΑΚΕΛ, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται χτυπημένος στο νοσοκομείο. Ήδη έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία αφού το θύμα αναγνώρισε αρκετούς από τους επιτιθέμενους. 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει την προκλητική και αντιδημοκρατική επίθεση και καλεί και τα υπόλοιπα κόμματα και οργανώσεις νεολαίας να καταδικάσουν την χρήση βίας από την νεολαία του ΑΚΕΛ.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...