Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τον Παύλο Μελά

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τον Παύλο Μελά - Φωτορεπορτάζ
Εκατοντάδες εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Παύλο Μελά, υπό την διοργάνωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.


Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, όπου βρίσκεται άγαλμα του μεγάλου αυτού Ανδρός που έδωσε την ζωή του για την Μακεδονία μας.
Το ιστορικό πλαίσιο έθεσε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κυρίτσης, υπενθυμίζοντας σε όλους την Ζωή και την Προσφορά του Παύλου Μελά στον Ελληνισμό.
Ο Συναγωνιστής, Κώστας Αλεξίου, έκανε λόγο για την σύζυγο του Παύλου Μελά, Ναταλία, και την στήριξη που προσέφερε αυτή στον Εθνικό Αγώνα. 
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος έκανε την σύνδεση - σύγκριση με την θλιβερή σημερινή κατάσταση. Τότε ο Παύλος Μελάς και άλλοι πολλοί Έλληνες έδωσαν τη ζωή τους για να σωθεί η Μακεδονία, ενώ τώρα η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά και έχει καταστήσει το Αιγαίο γκρίζα ζώνη και γενικώς έχει προδόσει όλα τα Εθνικά Θέματα. 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικό υλικό στην περιοχή.
Η θυσία του Εθνομάρτυρα Παύλου Μελά, παραμένει σύμβολο μέσα στο χρόνο και δείχνει το δρόμο της Ελευθερίας. Όσοι έμειναν ζωντανοί, καλούνται να τον ακολουθήσουν.
“Όλα έμεναν άκαρπα χωρίς τον Ήρωα. Χρειάσθηκε ο θάνατος ενός παλικαριού για να δώσει πνοή στις πρώτες εκείνες ενέργειες και σ’ όλα τα σχέδια. Τα λόγια των Ελλήνων έμεναν λόγια ώσπου να έλθει ο θάνατος να τα ζωντανέψει. Ο Θάνατος δεν είναι λόγια, είναι αλήθεια. Ο Θάνατος είναι ζωή.”
Ίων Δραγούμης – “Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα”


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekatontades-ethnikistes-sthn-ekdhlwsh-timhs-kai-mnhmhs-ston-paulo-mela-fwto#ixzz3FvV8dFnk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άνοδος του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη! Ευρωβαρόμετρο: Χρυσή Αυγή 8,7%, ΕΛΑΜ 11% - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ένα κυνήγι μαγισσών για μισό και παραπάνω αιώνα δεν απέδωσε καρπούς στις κυρίαρχες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος, σε αυτούς, που απ...