Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Όλοι οι εχθροί της Ελλάδος εναντίον της Χρυσής Αυγής: Προκλητικές δηλώσεις των «Τσάμηδων»

Όλοι οι εχθροί της Ελλάδος εναντίον της Χρυσής Αυγής: Προκλητικές δηλώσεις των «Τσάμηδων»

Προεκλογική συγκέντρωση στο Δυρράχιο πραγματοποίησε το «κόμμα» των «Τσάμηδων», εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αλβανία. Στην συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του «κόμματος», Shpëtim Idrizi, και με τις δηλώσεις του απέδειξε ότι όλοι οι εχθροί της Ελλάδος έχουν συνασπιστεί εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία του:


«Είμαστε ένα κυρίαρχο κόμμα για τους Αλβανούς και του βορρά και του νότου. Θέλουμε να αξιολογήσουμε το ζήτημα των τσάμηδων και χαιρετίζουμε το γεγονός ότι το Κοινοβούλιο έχει τώρα έναν αντιπρόεδρο από το PDIU.»
«Δεν μπορούμε να είμαστε με άλλους σε συνασπισμό, γιατί μόνο αυτή η κυβέρνηση επικεντρώνεται στο ζήτημα των τσάμηδων που είναι ένα θέμα όχι μόνο της κοινότητάς μας, αλλά όλων των Αλβανών, διότι αφορά το χάρτη της Αλβανίας»
«Δεν είμαι εθνικιστής. Οι εθνικιστές είναι στη Βουλή των Ελλήνων, στο Κοινοβούλιο της Αλβανίας είναι εκείνοι που αγωνίστηκαν εναντίον των συμμοριών του συνταγματάρχη Ζέρβα»
Δεν έφτανε, λοιπόν, ότι η Μέρκελ χρηματοδοτεί τα βιβλία του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής, ούτε το γεγονός ότι την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής την πραγματοποίησαν οι σκευωροί του μνημονίου, κατ’ εντολή αμερικανοεβραϊκών οργανώσεωνΔεν έφτανε επίσης το γεγονός ότι μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής χειροφιλούσε τις προάλλες τον γιο του Ερντογάν. Τώρα έχουμε και τους «Τσάμηδες» να μιλούν εναντίον της Χρυσής Αυγής, κάνοντας παραλληλισμό μάλιστα με παλαιότερες πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον της Ελλάδος.
Το γεγονός ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται λίγο καιρό μετά την πολεμική επιχείρηση του UCK στο Κουμάνοβο και ενώ πυκνώνουν οι ενδείξεις για ύπαρξη πυρήνων του UCC στην Ελλάδα, καταδεικνύει το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση για την χώρα μας. Αποδεικνύει, επίσης, ότι η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, πέρα από παράνομη, αντισυνταγματική και άνευ στοιχείων, είναι στα πλαίσια των προσπαθειών ενός ανθελληνικού κυκλώματος εναντίον της Χώρας. 
Υ.Γ. Σύμπτωση της Ιστορίας; Τότε εναντίον του Συνταγματάρχη Ζέρβα μάχονταν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και οι Αλβανοί. Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ΚΚΕδες να πρωτοστατούν στον αντιχρυσαυγίτικο αγώνα, μαζί με τους υπόλοιπους εχθρούς της χώρας, μαζί (και πάλι) και τον UCK.
Υ.Γ.2: Το γεγονός ότι υπήρξε αναφορά στον "χάρτη της Αλβανίας", την ίδια ώρα που το επίσημο αλβανικό κράτος αμφισβητεί τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών και οι UCKάδες δραστηριοποιούνται για την "Μεγάλη Αλβανία", δείχνει το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετωπίζει η χώρα μας. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-oi-echthroi-ths-ellados-enantion-ths-chrushs-aughs-proklhtikes-dhlwsei#ixzz3bneTdd00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...