Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΡΩΜΗ -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ISIS



 Τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα των Ισλαμιστών απροκάλυπτα πλέον και σε ευρωπαϊκά εδάφη ξεσήκωσαν τους Ιταλούς Εθνικιστές της FORZA NUOVA οι οποίοι διοργάνωσαν συλλαλητήριο στους δρόμους της Ρώμης.
Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου και ξεκίνησε από την πλατεία Αναγέννησης.


Χιλιάδες μέλη της FN παρέλασαν δια μέσου των κεντρικών δρόμων της Αιώνιας Πόλης φωνάζοντας συνθήματα όπως: " Ευρώπη ξύπνα" και " Όχι στις Η.Π.Α , όχι στον ISIS" .
Στην ομιλία του στο τέλος της πορείας ο Γ.Γ. του ιταλικού Κινήματος,Ρομπέρτο Φιόρε δήλωσε: " Το καλοκαίρι θα είναι αρκετά δύσκολο για τα Έθνη της Μεσογείου. Από την μια η συνεχιζόμενη λαθρομετανάστευση,από την άλλη τα τρομοκρατικά χτυπήματα του ISIS αποδεικνύουν την έλλειψη πρωτοβουλιών από την Ε.Ε.
Οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των καταστάσεων είναι οι Η.ΠΑ., η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία οι οποίες χρηματοδοτούν και βοηθούν με κάθε τρόπο τον ISIS. Καλούμε τους Ευρωπαίους πολίτες να συνταχθούν μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε την απειλή που έρχεται κατά των Χριστιανών διότι η Ε.Ε. με τους διεφθαρμένους πολιτικούς της και την"πολυπολιτισμική" εμμονή της δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την ισλαμική τρομοκρατία."
Να σημειωθεί ότι καταδικάστηκε από τους παρευρισκόμενους και η πίεση που ασκείται από τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε. ενάντια στο καθεστώς Άσαντ η οποία έχει μετατρέψει την άλλοτε ειρηνική χώρα σε προπύργιο των τρομοκρατών, δημιουργώντας παράλληλα κύματα μεταναστών προς τις ευρωπαϊκές χώρες.   









Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...