Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Βροντερό ΟΧΙ από τους Έλληνες Εθνικιστές στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - φωτορεπορτάζ

Βροντερό ΟΧΙ από τους Έλληνες Εθνικιστές στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - φωτορεπορτάζ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το Μέγα Αλέξανδρο, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που θεωρεί ελάσσονος σημασίας τα εθνικά θέματα.


Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος, που παρουσίασε ένα σύντομο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου στρατηλάτη, ο οποίος δόξασε το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα της οικουμένης.
Στη συνέχεια ο συναγωνιστής του Μετώπου Νεολαίας επεσήμανε τη θέληση του πιο δυναμικού κομματιού του Ελληνισμού, ν’ αγωνιστεί για τα ιδανικά του. Ακόμα και στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης οι νέοι παλεύουν για την εθνική αφύπνιση.
Εκ μέρους της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Βαλάκος Στάθης, ο οποίος κατήγγελλε τις παράνομες απαγορεύσεις των εκδηλώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου, που σε συνδυασμό με τις παράνομες διώξεις εναντίον του Κινήματος προσπαθούν να περιορίσουν την αναπόφευκτη γιγάντωσή του. Είπε χαρακτηριστικά ότι «ο αγώνας είναι για τις Ιδέες μας και αυτό ατσαλώνει τη θέληση και μας δίνει αστείρευτη δύναμη να συνεχίσουμε.
Εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νίκος, που έστειλε το μήνυμα αντίστασης ενάντια σε κάθε έναν που επιβουλεύεται το μέλλον των Ελλήνων. Όλοι αυτοί που ξεπουλανε σήμερα την Ελλάδα θα λογοδοτήσουν σύντομα στον ίδιο τον λαό.
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στου αγώνες των Ελλήνων στην πορεία των αιώνων ενάντια σε ξένους εισβολείς και ντόπιους προδότες. Οι σημερινοί Μακεδόνες φωνάζουν ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που επιβουλεύονται την Ελλάδα, σε αυτούς που ξεπουλάνε τη Μακεδονία.
Τελευταία ανέβηκε στο βήμα η Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία μετέφερε στους παρισταμένους το μήνυμα του Αρχηγού Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, που εβρισκόμενος σε παράνομο κατ’ οίκον περιορισμό δεν ήταν δυνατόν να παρίσταται. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής είναι όλοι αυτοί που παράνομα απαγορεύουν τις εκδηλώσεις της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της χώρας και προσπαθούν να εξαπατησουν τον ελληνικό λαό, προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους. Με την ευκαιρία επιβεβαίωσε την εμμονή της Χρυσής Αυγής στις θέσεις της κατά του μνημονίου και την καταψήφιση των προτάσεων των τοκογλυφων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ελληνικός Λαός πρέπει ν’ αποφασίσει ΟΧΙ στους τοκογλύφους – ΝΑΙ στην Εθνική Κυριαρχία.
Μετά το πέρας των ομιλιών και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε πορεία των συγκεντρωμένων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και μάλιστα σε περιοχές όπου έχουν κατακλυστεί από αλλοδαπούς. Οι ελάχιστοι αναπομείναντες Έλληνες καταστηματάρχες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την παρουσία των Εθνικιστών. Η πορεία έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brontero-ochi-sto-jepoulhma-ths-makedonia-fwtoreportaz#ixzz3eLmQEgox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...