Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

Ακελικοί Δησύτες, αδέλφια δίδυμα. Το μόνο που απομένει πρέπει να μας παρουσιάσουν την νέα τους σημαία και τα λάβαρα τους. Αγωνιούμε όλοι, να δούμε τα χρώματα, κι’ αν θα υπάρχει κάπου ο σταυρός και το γαλάζιο χρώμα!!
Δεν νομίζω να είναι ούτε παράλογο, ούτε υπερβολικό εκ μέρους μου να το αναφέρω και εξηγούμαι. Στις προεδρικές εκλογές του 2008 ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ συμμάχησαν για να κατεβάσουν από την εξουσία τον Αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Κυπριακό λαό να απορρίψει το σχέδιο Ανάν, για να ανεβεί στη εξουσία ο κ. Χριστόφιας ως συνεχιστής του καταστροφικού έργου «λύσης» του Κυπριακού, του Γλαύκου Κληρίδη, του σχεδίου Ανάν. Θυμούμαστε όλοι μας πολύ καλά τις συγκλίσεις Χριστόφια  - Ταλάτ, τις επισκέψεις τους στο green tree και αλλού, για κλείσιμο του Κυπριακού.

Στις προεδρικές εκλογές του 2013 ο κ. Αναστασιάδης εξελέγη πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τις ευλογίες του ΑΚΕΛ παραδίδοντας του τη  σκυτάλη των συγκλίσεων Χριστόφια Ταλάτ, και τώρα Αναστασιάδη – Ερογλου, συνεχιστής επί τω ιδίω έργω στον «αγωνιστικό χώρο»  αν θέλετε των συμφωνιών της 11ης Φεβρουαρίου 2014 ή αλλιώς του εγγράφου Ντάουνερ, ή κοινό ανακοινωθέν, αποδεχόμενοι  και χειροκροτητές φυσικά δε, των συγκλίσεων η ηγεσία του ΑΚΕΛ μπαίνοντας στο παιχνίδι και επίσημα στον τομέα της επί συνεχούς τακτικής βάσεως, επαναπροσέγγισης με τους τουρκοκύπριους με τα πανηγύρια τους.

Προχθές στο Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ στη Λεμεσό, τα δίδυμα αδέλφια Ακελικοί και Δησύτες των επαναπροσεγγίσεων, δήθεν... «λύσης» του Κυπριακού - ούτε στον αιώνα τον άπαντα  θα την πετύχουν και το γνωρίζουν πολύ καλά, συγκεντρώθηκαν ως «πλήθος», να χειροκροτήσουν τον Αναστασιάδη και Ακκιτζί, ως τους μεγάλους φωστήρες της «λύσης» στη πραγματικότητα, κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας με συνεταιρικό κράτος στο Νότο, παραμονής τουρκικών στρατευμάτων και εποίκων και να επιστρέψουν τη περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, δηλαδή 6,4 τετραγωνικών χλμ. της Κύπρου μας ΜΟΝΟΝ!! Αλλά μας χρωστούν μία απάντηση σοβαρή και  ειλικρινή, αυτά τα  αδέρφια δίδυμα, που τονίζουν καθημερινά ότι οι τούρκοι είναι αδερφοί μας.      

Αλλά σ’ αυτό το σημείο των καιρών, αξίζει να αναφέρω, για χάριν της Ιστορίας, για να γνωρίζουν και οι νεότερες γενιές, ποιός ήταν  ο σκοπός και η δράση του Αγώνα της ΕΟΚΑ 55’59, των Δεξιών που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας, που η μεγάλη μερίδα είναι ενταγμένοι σήμερα και κάτω από την ομπρέλα του ΔΗΣΥ.
Απάντηση. ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. Συνθήματα όπως, Ενωση με την Ελλάδα κι’ας τρώγομε πέτρες, Ελευθερία ή θάνατος, αντηχούσαν παντού.
Επικαλούνται σήμερα ως Εθνικόφρονες, κηρύττουν...ψεύτικους «πύρινους Πατριωτικούς λόγους» σε Εθνικά μνημόσυνα Ηρώων των Αγώνων του Εθνους μας, αλλά ξέχασαν και το σκοπό και τα συνθήματα και εναγκαλίσθησαν σχέδια Δ.Δ.Ο και Ανάν, σχέδια αντίθετα με τα συμφέροντα της Πατρίδας και του λαού μας, αλλά που εξυπηρετούν ξένα και εχθρικά συμφέροντα.
Αρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρευρίσκονται σε Μνημόσυνα Ηρώων και να καταθέτουν στεφάνια.  Οι Ηρωες μας, έδωσαν το αίμα τους για την ΕΝΩΣΗ και ΜΟΝΟΝ ΕΝΩΣΗ για να βρίσκονται αυτοί σήμερα στην εξουσία και να απολαμβάνουν τους καρπούς των Αγώνων τους και να σπέρνουν ενδοτισμό για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα.    
Αρα να σταματήσουν να λέγονται Εθνικόφρονες και Πατριώτες, γιατί Εθνικόφρονες είναι αυτοί που μελέτησαν τους Τίμιους Αγώνες του Ελληνισμού για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και έχουν την Ιστορία στη καρδιά και στη ψυχή τους, πιστεύουν στον Πανάγαθο Θεό και στη Παναγία μας και που ψήφισαν στο δημοψήφισμα του 2004 ΟΧΙ και θα ξαναψηφίσουν όταν χρειαστεί και στο επόμενο δημοψήφισμα,  πάλιν ένα δυνατό και βροντερό ΟΧΙ.

Αλλά όμως εκτιμούμε και σεβόμαστε επίσης,  όλους τους Ελληνοκύπριους, ανεξαρτήτως ιδεολογίας που ψήφισαν  ΟΧΙ και θα ξαναψηφίσουν και πάλιν ένα δυνατό και βροντερό ΟΧΙ με μεγαλύτερα ποσοστά. Αυτοί είναι οι γνήσιοι και Αγνοί Πατριώτες. Αρα λοιπόν ας μην ακολουθούν τα βήματα των ψευδοηγεσιών τους και να μην παρασύρονται στον όλεθρο και στη καταστροφή του Τόπου και του Λαού μας.
Εφ’ όσον αυτές οι δύο «ψευδοηγεσίες» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ ή καλύτερα ΔΗΣΑΚΕΛ μας επέφεραν τη οικονομική δυσχέρεια και μας γονάτισαν. ΔΕΝ θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς τους ή θα τους ακολουθήσουμε στα βήματα τους.
Με τη θέληση μας ενωμένοι, θα ξαναβρούμε τα πόδια μας και θα Αναστηθούμε όπως ο Χριστός. Αρα σκοπός μας είναι η Απελευθέρωση της Κύπρου μας και αυτή θα επιτευχθεί. Μόνον από εμάς εξαρτάται,


Αριστος Κακουλής                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...