Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΔΑΝΙΑ- " Άγνωστοι" κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του προέδρου του DPΤην προηγούμενη εβδομάδα στην Δανία οι "γνωστοί άγνωστοι" κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του προέδρου του δανέζικου Εθνικιστικού Κινήματος " Danskernes Parti" .
Οι δράστες έσπασαν τέσσερα τζάμια του οχήματος του κ. Ντάνιελ Κάρλσεν ενώ έγραψαν συνθήματα με μπογιές.


Το περιστατικό έγινε με αφορμή το πολιτικό φεστιβάλ που διοργανώνει το DK όπου θα συμμετέχουν πολλά Κινήματα της Ευρώπης αρκετά από τα οποία είναι μέλη της "Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία- APF"  .
Η εκδήλωση θα γίνει στο νησί Μπόρχολμ και θα έχει την ονομασία "Συνάντηση των λαών". Όπως συμβαίνει συνήθως τα καθεστωτικά  ΜΜΕ ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη κατά της διοργάνωσης με τα αποτελέσματα που είδαμε.
Πεισμωμένος από την βάρβαρη ενέργεια των ...δημοκρατών ο πρόεδρος του DK, Ντάνιελ Κάρλσεν δήλωσε: " Ακόμα κι αν χρειαστεί να πάω στην εκδήλωση κολυμπώντας δεν θα διστάσω να το κάνω"

Είναι πασιφανές ότι το σύστημα προσπαθεί να καταπνίξει κάθε φωνή αντίδρασης των λαών της Ευρώπης για απαλλαγή από την βαρβαρότητα της Ε.Ε., από την απληστία των Τραπεζιτών και για την δημιουργία πραγματικά ελευθέρων εθνικών κοινωνιών.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συμπαρίσταται προς τους Δανούς αλλά και τους Ευρωπαίους Εθνικιστές οι οποίοι πολλές φορές μας έχουν δείξει την στήριξή τους στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε.
Την συμπαράσταση αυτή θα την ξανανοιώσουμε σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...