Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Από τον σύντροφο στον φίλο... (πλούσιο αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό)

Από τον σύντροφο στον φίλο... (πλούσιο αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό)
Από τον σύντροφο, όπως αποκαλούσε ο τέως Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, τον βασανιστή αιχμαλώτων, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ φτάσαμε σήμερα στον φίλο, κατά τον νυν Κοινοτάρχη της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Ανανστασιάδη, Μουσταφά Ακιντζί.
Τότε οι υπερπατριώτες του ΔΗΣΥ έσκιζαν τα ιμάτια τους για την τουρκολαγνεία δήθεν των αριστερών, σήμερα όμως που βρίσκονται στο πηδάλιο της εξουσίας οι Α-Δέξιοι, έχουν καταπιεί την γλώσσα τους εκεί στην Πινδάρου.

Όπως δήλωσε ο Κοινοτάρχης της Κύπρου, Νίκος Ανανστασιάδης, προσβλέπει στο να εργαστεί εντατικά με τον φίλο του, όπως αποκάλεσε τον Τ/"κ" ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί για να επανενώσουν επιτέλους την Κύπρο, ελεύθερη από ξένα στρατεύματα και για να ζήσουν και νασυνυπάρξουν ειρηνικά για άλλη μία φορά Ελληνοκύπριοι και Τουρκο"κύπριοι", όπως είχαν συνυπάρξει για αιώνες.
Δεν ξέρουμε ποιους εννοεί ο Νίκογλου ξένους στρατούς κατοχής. Ο ένας φυσικά είναι η Τουρκία, αλλά αφού χρησιμοποιεί πληθυντικό, μήπως, ερωτούμε, ξένο στρατό κατοχής εννοεί και τον Ελληνικό; Μήπως ενστερνίζεται την άποψη ότι οι μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο, όπως δήλωνε και ο προκάτοχος του;
Για την ειρηνική συνύπαρξη αιώνων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκο"κυπρίων", παραθέτουμε και φωτογραφικό υλικό, αφιερωμένο στους επαναπροσεγγιστές και λοιπούς εγκάθετους της νέας τάξης πραγμάτων, που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.
Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι παρμένες από βιβλίο της ΤΜΤ,το οποίο κατείχαν ΜΟΝΟ υψηλά στρατιωτικά στελέχη  και πάρθηκε μετά από επιχείρηση σε τουρκικό θύλακα! Το βιβλίο αυτό βρέθηκε σε σπίτι που διέμενε υψηλό στρατιωτικό στέλεχος και παρουσιάζει τις προετοιμασίες που έκαναν πριν το '74, με τα όπλα που μετέφεραν κρυφά στην Κύπρο από την περίοδο του 55-59 (να θυμίσουμε πλοίο που βρέθηκε ανοικτά της Αμμοχώστου να μεταφέρει κρυφά οπλισμό στα "αδέλφια" μας). Μέσα από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η τεράστια αγάπη που έτρεφαν προς εμάς και ο τεράστιος τους πόθος για ειρηνική συμβίωση. 
 
Μετά από αυτές τις φωτογραφίες θα συνεχίσουν οι επαναπροσεγγιστές να μας λένε πως ζούσαμε ειρηνικά στο παρελθόν με τα «αδέλφια» μας; Οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν και όχι ειρηνική συμβίωση. Δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!
 
  
 
 
tourkalesTMTok faa1f
 
mikrosTMT 7f5ce
 
Σας ενημερώνουμε πως στα χέρια μας έχουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό που θα δημοσιεύεται ως απάντηση στον κάθε ένα που τολμά να διαστρεβλώνει την ιστορία μας για χάρη των προσωπικών του συμφερόντων και της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας. Σε οποιονδήποτε τολμά να μιλά για ομοσπονδία και ειρηνική συμβίωση με τα "αδέλφια" μας τους τουρκο"κύπριους". Κάθε φορά πριν μιλήσετε να θυμάστε ότι απέναντι σας έχετε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...