Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Μια νέα Ευρώπη !
Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μίας μεγάλης αλλαγής στην νοοτροπία των Ευρωπαίων. Η επιτυχία της Χρυσής Αυγής η οποία χωρίς να χάσει την ιδεολογική της ταυτότητα πέτυχε  ακατόρθωτους- μέχρι πριν από λίγο καιρό - πολιτικούς στόχους, την έχει καταστήσει σύμβολο για τους Εθνικιστές της Ευρώπης οι οποίοι φαίνονταν ότι ξεχνούσαν κάτι σημαντικό:
Όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας , δεν επιτρέπεται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Επειδή αυτές οι ιδέες μας, είναι το οχυρό μας που πρέπει να  υπερασπιστούμε με κάθε κόστος.

Ο πολιτικά ορθός δρόμος και τα αποτελέσματά του φάνηκαν στην Γαλλία όπου το Εθνικό Μέτωπο μετατράπηκε σε ένα ακόμα φιλελεύθερο κόμμα που μάχεται μόνο για την ύπαρξή του και όχι για την ευμάρεια και την ανάπτυξη του έθνους του, στόχους  για τους οποίους άλλωστε ιδρύθηκε.
Ευτυχώς, και το γράφω αυτό με πολλή ικανοποίηση, το μονοπάτι που διάλεξαν η Χρυσή Αυγή, το Ε.ΛΑ.Μ. και το ΝΟΡ είναι το μόνο σωστό. Δεν εγκαταλείπουμε τους στόχους και τις πολιτικές μας. Δεν αγωνιζόμαστε για προσωπικά συμφέροντα αλλά για την ευημερία της κοινότητας της οποίας είμαστε μέλη. Για αυτό και το πιστεύω μας είναι το ίδιο: «Καμία παραχώρηση στους εχθρούς»

Ο στόχος μας είναι μία Ευρώπη των Ελευθέρων Εθνών, μία Ευρώπη βασισμένη στις αρχές του Χριστιανισμού. Πρέπει  να απελευθερώσουμε την Ευρώπη και τα έθνη μας από την απολυταρχική μπολσεβικική Ε.Ε.
Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε την μετανάστευση των μη Ευρωπαίων διότι καταστρέφουν την κουλτούρα μας.
Πρέπει να αποτρέψουμε τον ξεριζωμό του παραδοσιακού τρόπου ζωής που συντελείται με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων διαστροφών.
Χρειάζεται να απελευθερώσουμε την Ευρώπη από την πολιτική επιρροή του Σιωνισμού που μας εγκλωβίζει σε αχρείαστους πολέμους και διαμάχες.  

Ο βασικός στόχος των πράξεων μας είναι η ανασύσταση της Ευρώπης των ελευθέρων Εθνών και Κρατών, ανεξαρτήτων από τις τεχνητές πολιτικές αρχές που έχουν δημιουργήσει τον δικό τους φανταστικό κόσμο που είναι εντελώς αντίθετος προς τα συμφέροντα των Ευρωπαίων.
Η πραγματική Ευρώπη είναι μια Ήπειρος κυρίαρχων κρατών που θα αγωνίζονται για τα συμφέροντα των Εθνών τους. Αυτά τα κράτη θα είναι χτισμένα πάνω στις αρχές του Χριστιανικού Πολιτισμού.


Μια Ευρώπη απομακρυσμένη από τον Χριστιανισμό θα είναι εύκολος στόχος στις δυνάμεις που θέλουν να αλλοιώσουν οτιδήποτε αποδεικνύει την ταυτότητά μας όπως την πίστη, την ελευθερία, την τιμή και την περηφάνεια.
Είναι ο Χριστιανικός Πολιτισμός που σμίλεψε τα μοντέρνα Έθνη, έδωσε δύναμη στην οικογένεια, οικονομική και κοινωνική ελευθερία σε όλες τις Ευρωπαϊκές Κοινότητες.
Υποστηρίζουμε έναν Χριστιανισμό που θα τονώνει την περηφάνεια και την δύναμη των Εθνών και δεν θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε άβουλα όντα υπάκουα στην νέα τάξη πραγμάτων. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι όπου πολεμήθηκε ο Χριστιανισμός ξεριζώθηκαν οι νόμοι και η εθνική ανεξαρτησία.

Η σύγχρονη Ευρωπαϊκή ιστορία έχει αιματοκυλισθεί από το αίμα των παιδιών  της. Δυο παγκόσμιοι πόλεμοι άσχετοι με τα ενδιαφέροντα των Εθνών της που έγιναν στο όνομα των τοπικών οικονομικών συμφερόντων μικρών ομάδων του κατεστημένου και άρρωστων αυτοκρατορικών φαντασμάτων, οδήγησαν στην καταστροφή των πραγματικών εθνικών ελίτ, της οικονομίας και στον περιορισμό των ελευθεριών στην Ήπειρο μας.
Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Ζούμε σε μια συγκεκριμένη πολιτική πραγματικότητα και θα πρέπει να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας για να την αντιμετωπίσουμε. Η σημερινή Ευρώπη έχει κατακτηθεί από το άρρωστο σύστημα της Ε.Ε. Αυτός ο σχεδόν κρατικός μηχανισμός έχει ως απροκάλυπτο στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά με τις νομοθεσίες του τα έθνη και τις τοπικές κυβερνήσεις. 
Οι νομοθεσίες αυτές είναι εντελώς εχθρικές προς εμάς αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρούμε τα τρωτά τους σημεία και να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.
Το παράδειγμα της Ελλάδας όπου οι εθνικές δυνάμεις κατάφεραν να έχουν θαυμαστή πολιτική επιτυχία χωρίς να απομακρυνθούν από την ιδεολογική τους ταυτότητα είναι επιβεβαίωση όλων αυτών. Ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε και να εντατικοποιήσουμε αυτές τις επιτυχίες. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε πανευρωπαϊκά έτσι ώστε να φτάσουμε στην τοπική επιτυχία, στην ασφάλεια και την ανάπτυξη των εθνών και των κρατών μας.

Για αυτό είναι τόσο σημαντικό να αναπτύξουμε συνεργασία τα υγιή εθνικιστικά κινήματα για να επιτύχουμε το στόχο της αναγέννησης της Ευρώπης.
Πολλά πράγματα έχουν ήδη γίνει και ακόμα περισσότερα πρέπει να γίνουν. Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο: Το αύριο είναι δικό μας!


·     
      Adam Gmurczyk
Πρόεδρος του ΝΟΠ

Ο Adam Gmurczyk εκτός από πρόεδρος  της Εθνικής Αναγέννησης της Πολωνίας είναι ιστορικός και εκδότης από το 1991 του περιοδικού "Szczerbiec".

Ήταν ένας από τους ιδρυτές του Κινήματος της Τρίτης Θέσης. Κατά την κομμουνιστική κατοχή της Πολωνίας οργάνωνε απεργίες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και εξέδιδε «παράνομα» το περιοδικό «Είμαι Πολωνός»

Το ΝΟΠ είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα που ξεκίνησε στα κρυφά κατά την κομμουνιστική δικτατορία και έγινε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με την πτώση του κομμουνισμού το 1989.
Σε διεθνές επίπεδο το ΝΟΠ συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την Χρυσή Αυγή, το Ε.ΛΑ.Μ. και άλλα Κινήματα.
Το ΝΟΠ ήταν από τα πρώτα πολιτικά Κινήματα που αντέδρασαν στις φυλακίσεις του αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής οργανώνοντας εκδηλώσεις  διαμαρτυρίας στην Πολωνία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...