Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ



Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έγινε στην Ευρωβουλή στις Βρυξέλλες το 4ο συνέδριο της ΑPF.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου εξελέγη το νέο συμβούλιο της συμμαχίας των Εθνικιστικών Κινημάτων, με πρόεδρο τον Ρομπέρτο Φιόρε (Φόρτσα Νουόβα - Ιταλία), αντιπρόεδρο τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο (Χρυσή Αυγή)  και γενικό γραμματέα τον Στέφαν Γιάκομπσον (Σουηδία).





Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές εξέφρασαν την πλήρη συμπαράστασή τους  στην Ρωσία και καταδίκασαν την τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου αλλά και για την συνεχιζόμενη κατοχή του Ελληνικού και συνάμα Ευρωπαϊκού εδάφους της Κύπρου.



Ο ύποπτος ρόλος της τουρκίας στην διεθνή τρομοκρατία οδήγησε τα μέλη της "Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία - APF" σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το τουρκικό προξενείο των Βρυξελλών με κεντρικό σύνθημα " Η τουρκία στηρίζει τον ISIS - Μποϋκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα"  .

Ενωμένοι πλέον οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές αγωνίζονται για την Ευρώπη των Εθνών που εκτείνεται από την Πορτογαλία μέχρι την Ρωσία, βασισμένη στον Ελληνικό Πολιτισμό, μια Ευρώπη των τοπικών παραδόσεων, των εθνικών κυριαρχιών και των Χριστιανικών αξιών.

Στράτος Καρανικολάου

Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.











Turchia
"Ποτέ η τουρκία στην Ευρώπη"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...