Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΒΕΡΟΝΑ - Διαδήλωση της FN κατά της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ




Στις 19 Δεκεμβρίου στην όμορφη πόλη της Βερόνα, η Forza Nuova, διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του ρόλου της Τουρκίας στην διεθνή τρομοκρατία αλλά και κατά του ΝΑΤΟ που έχει στρέψει τις κυβερνήσεις της Ευρώπης κατά της Ρωσίας.
Η υποστήριξη που παρέχει η κυβέρνηση των τούρκων στον ISIS αλλά και η συνεχιζόμενη κατοχή Ελληνικού και Ευρωπαϊκού εδάφους της Κύπρου, έχουν εξοργίσει τους Ιταλούς και Ευρωπαίους Εθνικιστές.


Στην ομιλία  που έκανε ο Γ.Γ. της FN, Ρομπέρτο Φιόρε, τόνισε μεταξύ άλλων: 
" Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει μια καινούργια προσπάθεια εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε. Κατά σύμπτωση την ίδια χρονική περίοδο αποδείχθηκε η οικονομική στήριξη της Τουρκίας προς τον ISIS με την αγορά πετρελαίου από τους τρομοκράτες και την κίνηση βυτιοφόρων προς τα σύνορα Συρίας - Τουρκίας. Η προσπάθεια του Ερντογάν να δημιουργήσει μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία δεν θα περάσει. Διότι αυτό θα αποτελέσει το τέλος των Ευρωπαϊκών λαών. 
Η Forza Nuova  με τους Ευρωπαίους συμμάχους της APF , Έλληνες, Γάλλους, Γερμανούς, Βέλγους, Ρώσους θα εμποδίσει την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Έχουμε ξεκινήσει μποϋκοτάζ τουρκικών προϊόντων και εκστρατεία ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης για τον ρόλο της Τουρκίας στην διεθνή τρομοκρατία"

Στην διαδήλωση της Βερόνα συμμετείχαν εκατοντάδες Εθνικιστές από όλη την Βόρειο Ιταλία αλλά και Ευρωπαίοι εκπρόσωποι Κινημάτων που ανήκουν στην APF. 
Ενωμένα  τα Εθνικιστικά Κινήματα στέκονται απέναντι στις επεκτατικές διαθέσεις της Τουρκίας και των τρομοκρατών του ISIS, που σκοπό έχουν με τα δολοφονικά κτυπήματα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, να προετοιμάσουν τον δρόμο σε μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία.  












Ο Γ.Γ της Forza Nuova,  Roberto Fiore.



SOSTIENI ANCHE TU FORZA NUOVA


Στράτος Καρανικολάου

Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...