Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του ΕΛΑΜ στην παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού


Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στελέχη της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με επικεφαλή τον Επαρχιακό Στέλιο Νεάρχου παρευρέθηκαν στην Παιδιατρική Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Υγείας του κινήματος και της εκπροσώπου στην Επαρχία Λεμεσού Μαρκέλλας Καλαποδά.



Εκεί, μοίρασαν δώρα στα παιδάκια που δυστυχώς τα βρήκε η Ανάσταση του Κυρίου στο Νοσοκομείο και ευχήθηκαν σ’ αυτά και στις οικογένειες τους Καλό Πάσχα, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας. Στην συνέχεια, τσούγκρισαν τα πασχαλινά τους αυγά και αντάλλαξαν αναστάσιμες ευχές με το νοσηλευτικό προσωπικο της Παιδιατρικής Πτέρυγας του νοσοκομείου.

Τέτοιες μέρες, είναι καθήκον όλων μας να μοιράζουμε ευχές και χαμόγελα, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας, καθώς και την ελπίδα ότι με αγώνα και πίστη, θα έρθει σύντομα η Ανάσταση και η Λύτρωση που επιθυμούμε στον τόπο μας. Καλό Πάσχα σε όλους…!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...