Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΛΑΪΚΉ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.



Για ακόμη μια φορά το ΔΗΣΑΚΕΛ έκανε τα «θαύματα» του στην Κυπριακή βουλή προχθές, καταρρίπτοντας κάθε Πατριωτική Υποχρέωση εις βάρος του Εθνους μας, για την εξυπηρέτηση και υποταγή στους τούρκους αφεντάδες  τους, Μουσταφά Ακκιτζί και τον νεοσουλτάνο Ερντογάν. Αρνήθηκαν ακόμη να ψηφίσουν την τροπολογία για απαίτηση να κατεβάσουν το τουρκικό έκτρωμα από τον Πενταδάκτυλο μας...



Τονίζω δε ότι, στην μακραίωνη Ελληνική Ιστορία μας,  για πρώτη φορά, συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα υποδούλωσης, εξευτελισμού και τεμενάδων με τουρκικά φέσια στους τούρκους αγάδες, για χάριν της δήθεν λύσης της Δ.Δ. Συνομοσπονδίας για πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου μας,  με είκοσι απαράδεκτες  κόκκινες γραμμές και άλλες τόσες μαύρες γραμμές στους τούρκους εχθρούς μας. Αποτελεί Ντροπή, και υποταγή, τουλάχιστον στους πρώην Εθνικόφρονες συναγερμικούς ηγετίσκους,  που ένωσαν τις πλέον εξασθενημένες δυνάμεις τους με τους κομμουνιστές, για οριστικό ξεπούλημα της Κύπρου και του λαού μας, στον βωμό που όλοι γνωρίζουμε, ακόμη και τα αγέννητα μωρά.
Με την αφορμή αυτή, καλώ την ηγεσία του ΔΗΣΥ όπως κατεβάσει τις ταπέλλες τους από τα Εθνικόφρονα Σωματεία και υποστείλει τις Ελληνικές Σημαίες, τα λάβαρα και τις φωτογραφίες των Ηρωομαρτύρων μας, γιατί πλέον δεν τους περιποιεί Τιμή, και αναρτήσουν νέες ταμπέλες ομοσπονδιακές με τις φωτογραφίες του Μουσταφά, του Ερντογάν, του Κεμάλ, του Ανανστασιάδη, Νεοφύτου και του Αντρου Κυπριανού και τον προτεινόμενο χάρτη «λύσης» Αναστασιάδη  του 28.2%.     

Σήμερα λοιπόν, Εμείς που ζήσαμε, θυμούμαστε,  μελετήσαμε τους Αγώνες του Ελληνισμού και Τιμούμε τους Ηρωες μας, με παρρησία και ψηλά το κεφάλι, με Εθνική απαίτηση και συνείδηση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από αυτούς  που αγνόησαν τα πάντα  για την Εθνική τους καταγωγή και τις ρίζες τους, που «κυβερνούν» σήμερα, όπως εορτάζονται μεγαλοπρεπώς στα σχολεία μας όλες οι Εθνικές επέτειοι.    

Δεν παρακαλάμε κανένα, αλλά έχουν Εθνική Υποχρέωση έναντι της Μακραίωνης Ιστορίας μας και θα παρακολουθούμε με ανυπομονησία τις πράξεις τους.
Ομως ένα πράγμα να έχουν στο μυαλό τους οι ηγετίσκοι του ΔΗΣΑΚΕΛ, ο Μουσταφά, ο νεοσουλτάνος Ερντογάν, ο Αϊντε και όσοι κρύβονται πίσω από το όλο πολιτικό σκηνικό, δεν θα τους περάσει να φέρουν εις πέρας τα άνομα τους σχέδια. Η Κύπρος θα παραμείνει για πάντα Ελληνική και ο λαός μας θα επιβιώσει. Η Μεγάλη αλλαγή έφθασε!!   Η Κύπρος μας θα Δικαιωθεί!!  


Αριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...