Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑΣυμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο πριν τις εκλογές της 22ας Μαΐου. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι μια νέα πολιτική δύναμη με σταθερή ιδεολογία και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, για κάθε ζήτημα που απασχολεί τον τόπο μας.
Είναι η συνείδηση του εθνικού μας παρελθόντος και του ιστορικού μας μέλλοντος.
Αυτή την στιγμή η πολιτική μας ηγεσία διαπραγματεύεται το μέλλον μας, παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα στον κατακτητή χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα.
Εμείς εμμένουμε στο δίκαιο των θέσεων μας και πιστεύουμε ότι μόνο με ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ αγώνα και μακροχρόνια στρατηγική μπορεί να επιβιώσει στο μέλλον ο κυπριακός Ελληνισμός.
Έλληνες και Ελληνίδες της Κύπρου,
Σκεφτείτε πόσες φορές η ψήφος σας κατέληξε άδικα σε κόμματα και ανθρώπους που δεν σας αντιπροσωπεύουν πραγματικά και αρνούνται να ακούσουν την φωνή σας. Εμείς σας υποσχόμαστε μόνο ένα πράγμα, να αγωνιστούμε χωρίς ουδεμία υποχώρηση από τις θέσεις μας, υπηρετώντας τα πιστεύω μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Κάθε ψήφος στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ψήφος Εθνικής αντίστασης.

Σκέψου Εθνικά – Ψήφισε Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...