Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά στον Άγιο Παντελεήμονα


Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά στον Άγιο Παντελεήμονα

Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά στον Άγιο Παντελεήμονα

    Με τον δικό τους τρόπο γιόρτασαν τα μέλη της "Χρυσής Αυγής" την εργατική Πρωτομαγιά. Περίπου χίλιοι φίλοι του κινήματος συγκεντρώθηκαν στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά των Ελλήνων. Στην συγκέντρωση τον λόγο πήραν εκπρόσωποι από τις επιτροπές κατοίκων, ο εκπρόσωπος του Μετώπου Ελλήνων Εργατών, Γιώργος Μάστορας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Παναγιώταρος και τέλος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Στις ομιλίες τονίστηκαν οι επαχθείς όροι του Μνημονίου που καταδυναστεύουν τα εργασιακά δικαιώματα του Έλληνα εργάτη. Παράλληλα, εκφράστηκε ότι στόχος του κινήματος είναι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ώστε να καταργηθεί το Μνημόνιο. Επισημάνθηκε, ακόμη, η παρουσία και η καταγραφή της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το ποσοστό της αγγίζει το 1,5%. Η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι το ποσοστό του κινήματος είναι ακόμη μεγαλύτερο...
Ακολούθησε πορεία προς την πλατεία Αττικής, όπου οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της λαθρομετανάστευσης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι πλατείες Αττικής και Αγίου Παντελεήμονα έχουν "καθαρίσει" από την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, γεγονός που οφείλεται στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε αποκλειστικά στο www.paraskhnio.gr: «Σήμερα τιμούμε τον Έλληνα Εργάτη, καταδικάζοντας όλους αυτούς –το μνημόνιο, την τρόικα, το ΔΝΤ, την κυβέρνηση και τους λαθρομετανάστες- που του στερούν το δικαίωμα να δουλέψει και να ζήσει την οικογένειά του. Στόχος της Χρυσής Αυγής, μέσα από την είσοδό της στην Βουλή, είναι να ανατρέψει την σημερινή ασφυκτική κατάσταση και να ξαναδώσει δουλειά κι αξιοπρέπεια στον Έλληνα Εργάτη».
protom

protom2Από το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...