Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (02/09) Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και η παρακολούθηση του από την αστυνομία (φωτογραφίες & βίντεο)(κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά παρακολουθήσεων, φωτογραφήσεων και κινηματογραφήσεων των αιγοπροβατοτρόφων έξω από το προεδρικό, εκδίδουμε το παρόν Δελτίο Τύπου.

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχουμε γίνει, από την πρώτη μέρα ίδρυσης μας, δέκτες μίας ανορθόδοξης πολεμικής, ασκούμενης από κρατικούς μηχανισμούς που δρούσαν και εξακολουθούν να δρουν πέραν των καθηκόντων τους.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι απευθείας υπόλογη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έχει σαν αποστολή της, την ασφάλεια του Κράτους. Το κράτος  αμφιβάλλουμε αν κινδυνεύει από τους αιγοπροβατοτρόφους αλλά και από εμάς, δηλαδή τα μέλη, τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και από το ίδιο το κίνημα σαν κόμμα με στόχους, αποστολή και όραμα.


Όμως βρέθηκε να είναι ο Νο. 1 κρατικός κίνδυνος για την κρατική Ασφάλεια!

1η Οκτωβρίου 2008: Στην στρατιωτική παρέλαση για την ανεξαρτησία της Κύπρου προσήχθησαν άνευ ουσίας... μέλη του  Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που διένειμαν έντυπο υλικό αντιομοσπονδιακού χαρακτήρα. Φυσικά καμία κατηγορία δεν απαγγέλθηκε στα μέλη του κινήματος μας, αφού δεν είχε διαπραχθεί κανένα έγκλημα.  Αυτή όμως ήταν η αρχή για ένα κύκλο παρακολουθήσεων μελών και στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), από τα γνωστά λευκά αυτοκίνητα της Κ.Υ.Π. στις οικίες τους, σε χώρους ψυχαγωγίας, στα κατά τόπους γραφεία μας και στις διάφορες εκδηλώσεις και πορείες μας.

Καραγκιόζηδες σε ρόλο πραιτοριανών σκαρφάλωναν σε ταράτσες και σαν αιλουροειδή κρυβόντουσαν σε δέντρα, για να καταφέρουν να στηθούν καλά με τις κάμερες τους και να αρχειοθετήσουν τα μέλη του  Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Δυστυχώς εδώ είχαμε ένα παράδοξο. Αντί τα κόμματα με την παρουσία τους στην πολιτική σκηνή και την δράση τους να ενισχύουν την λειτουργία του κράτους, τα τελευταία χρόνια γίναμε μάρτυρες του αντιθέτου. Δηλαδή το κράτος με τις υπηρεσίες του να ενισχύει τα κόμματα, χρησιμοποιούμενο από αυτά, με προεξάρχον το κυβερνών.

Αυτή η σχέση είναι πολυεπίπεδη, από την προσπάθεια ΑΚΕΛοποίησης του δημοσίου τομέα στην ενίσχυση, μέσω επιρροής και όχι μόνο, επιχειρήσεων και σωματείων σχετιζόμενων με το ΑΚΕΛ. Από την επανασύσταση του Δ τμήματος της ΚΥΠ και στην αλλαγή της πλειονότητας του προσωπικού της στις παράνομες παρακολουθήσεις και τηλεφωνικές υποκλοπές για να μένουν τα οργανωτικά του ΑΚΕΛ up-to-date. Οι προσωπικοί φάκελοι που υπάρχουν στην Παπανικολή με τον καθέναν και την καθεμία από όλους τους Κύπριους πολίτες δεν έγιναν μόνο μέσω της κομματικής δράσης της «Επαγρύπνησης» αλλά και με την αμέριστη βοήθεια συντρόφων που μετατέθηκαν αναξιοκρατικά στην ΚΥΠ με σκοπό να την μετατρέψουν σε ΣΤΑΖΙ.

Πέρσι μετά την δολοφονική έκρηξη στο Μαρί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά το γεγονός ότι παρακολουθούνται παράνομα τα τηλέφωνα στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από την ΚΥΠ, με απευθείας διαταγές από το προεδρικό. Σύμφωνα λοιπόν με τον αρθρογράφο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας παραδέχθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο πως παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Μάλιστα η Αστυνομία Κύπρου σε μία προσπάθεια δικαιολόγησης των παρακολουθήσεων, ανέφερε πως παρόμοιες ενέργειες πράττει η Αστυνομία και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Κύριοι της Αστυνομίας, σας ξέφυγε ένα πολύ σημαντικό σημείο. Παρακολουθήσεις γίνονται για τυχόν τρομοκρατικές επιθέσεις και όχι σε εκδηλώσεις πολιτών. Εκτίθεστε για μία ακόμη φορά.

Κύριοι του ΑΚΕΛ. Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από το   Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ούτε από τους αιγοπροβατοτρόφους, αλλά ούτε από κανένα πολίτη που ανήθικα και παράνομα παρακολουθήθηκε για να εξυπηρετηθεί το Σταλινικό ΑΚΕΛ. Με τις ενέργειές σας αυτές εσείς σκοτώνετε την Δημοκρατία στην Κύπρο. Την σκοτώνουν οι θιασώτες των γκουλάκ και οι νοσταλγοί του Μάο Τσε Τουνκ και του Τσαουσέσκου. Την σκοτώνουν τα ορφανά του Στάλιν που αναπολούν τις «ένδοξες» στιγμές τις Κα Γκε Μπε (KGB). Την σκοτώνουν καθημερινά με τις παράνομες παρακολουθήσεις και τώρα μας ζητούν και τα ρέστα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) δεν πρόκειται να αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Ήδη το νομικό μας τμήμα μελετάει τρόπους για να καταγγελθούν οι παρανομίες από πλευράς της αστυνομίας σε βάρος του κινήματός μας. Η παρανομία πρέπει να σταματήσει.
Ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές μας (βλέπε φώτο πάνω και κάτω)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...