Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (08/09/12) σχετικά με την ανεύρεση οστών βρέφους σε ομαδικό τάφο στα κατεχόμενα



Ένα ακόμα στυγερό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με δράστες τα αδέλφια ή φίλους κατά κάποιους άλλους, και θύμα αυτή την φορά ένα βρέφος το οποίο πήραν μέσα από την αγκαλιά της μητέρας του, την οποία χωρίς ίχνος ανθρωπιάς δολοφόνησαν και αυτή.



Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τα οστά του νεαρότερου αγνοούμενου της τουρκικής εισβολής. Πρόκειται για ένα βρέφος μόλις μερικών μηνών (γεννήθηκε το 1974) που οι Τούρκοι το πήραν από την αγκαλιά της μάνας του και το δολοφόνησαν. Δολοφόνησαν επίσης τη μητέρα του, την 11χρονη αδελφή της μητέρας του, τη γιαγιά του και άλλους αμάχους. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για τον Ανδρέα Κυριάκου του Κυριάκου από το Τραχώνι Κυθρέας.

Τα πιο πάνω στοιχεία παραπέμπουν σε ομαδική δολοφονία που διέπραξαν οι Τούρκοι σε βάρος γυναικοπαίδων τον Αύγουστο του 1974, αφού στον ομαδικό τάφο βρέθηκαν εννέα  λείψανα αγνοουμένων. Όλα τα οστά βρέθηκαν στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου κοντά στο χωριό Τραχώνι.

Ακόμα μια είδηση που επιβεβαιώνει το βάρβαρο πρόσωπο αλλά και την έλλειψη πολιτισμού και σεβασμού στη ζωή από τα μογγολοειδή κτήνη που οι πολιτικάντηδες μας πασχίζουν καθημερινά να τους αναδείξουν σε φίλους και αδελφούς.
Είναι αυτούς που διάφοροι κομματικοί μηχανισμοί τους διορίζουν στο δημόσιο, άλλοι δε ψηφίζουν και εγκρίνουν όλα αυτά τα υπερπρονόμια που έχουν, υποβιβάζοντάς τους συμπατριώτες μας σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, λες και οι κατακτητές είμαστε εμείς …

Εμείς καλούμε για άλλη μια φορά, όλα τα πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου, τους πολιτικούς αρχηγούς, βο(υ)λευτές, καθώς και τους κυβερνώντες όπως επιτέλους προβούν στις απαραίτητες καταγγελίες εις βάρος της Τουρκίας για τα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού, και ας πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να περαστεί το κατάλληλο μήνυμα προς άπαντες και κυρίως προς τον κατακτητή. Ας σταθούν όλοι αυτοί για μια φορά στο ύψος των περιστάσεων.

Καταγγέλλουμε τον ραγιαδισμό και την υποταγή που διέπει την πολιτική σκηνή στην Κύπρο, από κόκκινους έως μπλε και οποιαδήποτε άλλη απόχρωση μεταξύ των δύο. Φτάνει πια να υποβαθμίζεται το πρόβλημα και τα ΝΟΜΙΜΑ δίκαια μας.

Διεκδικήστε επιτέλους τα όσα δικαιωματικά ανήκουν σε αυτό τον λαό τον οποίο «διοικείτε», και σταθείτε αντάξιοι της βαριάς ιστορίας που κουβαλάμε σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ έθνος. Χρειαζόμαστε να αδράξουμε πίσω την χαμένη μας υπερηφάνεια σαν λαός και αυτό δεν θα γίνει με ριψάσπιδες, δουλοπρεπείς πολιτικάντηδες αλλά μόνο ασκώντας Εθνική Πολιτική.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...