Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Έπαρση μεγάλης Ελληνικής σημαίας στην Πάφο (φωτορεπορτάζ)Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πραγματοποίησε έπαρση μεγάλης Ελληνικής Σημαίας, στην παραλιακή οδό Χλώρακας – Κόλπου Κοραλλίων, προς τιμήν των πεσόντων παλληκαριών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. κατά την τούρκικη εισβολή, αλλά και των παλληκαριών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. της αρματαγωγού «Λέσβος», οι οποίοι με τον ηρωικό τους κυβερνήτη, Ελευθέριο Χανδρινό, πολέμησαν ηρωικά, ενάντια στους τουρκομόγγολους, κατά την τούρκικη εισβολή, και κράτησαν την πόλη της Πάφου Ελληνική.
Οι μάχες της αρματαγωγού «Λέσβος» ήταν σπουδαίες. Στις 20 Ιουλίου, επί δύο συνεχείς ώρες, τα πυροβόλα του αρματαγωγού σφυροκοπούσαν με επιτυχία τον τούρκικο θύλακα του Μουττάλου, την ίδια ώρα που είχε ξεκινήσει και η επίθεση από ξηράς, με αποτέλεσμα ο τουρκικός θύλακας, να εξουδετερωθεί πλήρως, και έτσι η πόλη της Πάφου να διασωθεί. Επίσης, στις 21 Ιουλίου η αρματαγωγός «Λέσβος», προκάλεσε την βύθιση του αντιτορπιλικού «Κοτσατέπε», αλλά και σοβαρές ζημιές σε άλλα 2 τούρκικα αντιτορπιλικά.
Δυστυχώς, ούτε η κυβέρνηση της Ελλάδος, αλλά ούτε και η κυβέρνηση της Κύπρου, δεν τίμησαν τα παλληκάρια της αρματαγωγού «Λέσβος». Αντιθέτως, τους απαξίωσαν, μαζί και τα κατορθώματα τους, αλλά και το γεγονός ότι κατάφεραν, με την μαχητικότητα που επέδειξαν, να κρατήσουν Ελληνικά τα εδάφη που δέχονταν επίθεση.

Όμως, εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τιμήσαμε τους πεσόντες ήρωες της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και τους ήρωες της αρματαγωγού «Λέσβος», με την έπαρση μεγάλης Ελληνικής σημαίας. Εμείς μάθαμε να τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και το Έθνος, και για μας θα είναι πάντοτε φάρος.

Στην εκδήλωση, πέραν από τα μέλη του κόμματος μας παραβρέθηκε και απλός κόσμος. Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό ύμνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...