Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική τουρκοκρατία συνεχίζεται..


Η τηλεοπτική τουρκοκρατία συνεχίζεται...

Τι θα σκέπτονταν άραγε οι γυναίκες της Επανάστασης του ’21 βλέποντας τις «σύγχρονες» Ελληνίδες;
Πολλές Ελληνίδες είτε για να «σκοτώσουν» τον χρόνο τους, είτε για να «ξεχαστούν» (όπως οι ίδιες υποστηρίζουν), είτε γιατί απλά δεν μπορούν να αντισταθούν στην χούντα που έχουν δημιουργήσει οι μεγαλοκαναλάρχες, ανέχονται να παρακολουθούν τα τούρκικα σκουπίδια. Την ελληνική τηλεόραση έχουν κατακλύσει τούρκικες σειρές που προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα, δείχνοντάς μας ένα πιο μοντέρνο τρόπο ζωής, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Τουρκία έχει εκπολιτιστεί και εξευρωπαϊστεί. Παρουσιάζουν γυναίκες χειραφετημένες, δυναμικές με μοντέρνο ντύσιμο ακόμα και με διπλή ερωτική ζωή.


 Αν ισχύουν όλα αυτά που μας παρουσιάζουν τότε είναι πολύ πιθανό οι τουρκάλες να έχουν αλλάξει και θρησκεία! Ποσό πια υποτιμούν την νοημοσύνη μας;;! Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, και άλλα μέλη της κυβέρνησης του, σε οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση τους με τις συζύγους τους, εκείνες φορούν μαντήλες!
Δεν είναι τυχαίο, ότι η Τουρκία έχει απαγορέψει οποιαδήποτε μεταγλώττιση στις σειρές της ενώ «Τα μυστικά της Εδέμ» (μια παλαιότερη επιτυχημένη σειρά του Μega) προβάλλεται στην Τουρκία όχι μόνο στην τούρκικη γλώσσα αλλά και με δικούς τους (Τούρκους δηλαδή) ηθοποιούς. Αυτό προφανώς γίνεται για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ελληνικό στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει το τουρκικό κοινό. Αντιθέτως, στην χώρα μας όχι μόνο δεν τους ενδιαφέρει να μας επηρεάσουν και να μας περάσουν τούρκικα στοιχεία και μηνύματα, αλλά μπορούμε να πούμε ότι το επιδιώκουν κιόλας.

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όσες παρακολουθούν αυτά τα σήριαλ, λέγοντάς τους ότι είναι συνυπεύθυνες σε ένα έγκλημα που έχει πολύ μεγαλύτερη διάσταση απ’ όσο νομίζουν. Είναι συνυπεύθυνες για το γεγονός ότι τα παιδιά μας σε λίγο καιρό θα είναι υποχρεωμένα να μαθαίνουν τούρκικα στο σχολείο (νομοσχέδιο το όποιο έχει ψηφιστεί από το 2006) . Είναι συνυπεύθυνες που το παιδί τους μπορεί αύριο να έρθει και να τους πει ότι δεν θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο γιατί το όνομα του αγαπημένου του ή της αγαπημένης του είναι Ονούρ ή Σεχραζάτ. Είναι συνυπεύθυνες για το ότι τα ελληνόπουλα δεν θα είναι πλέον ελληνόπουλα, αλλά εξευγενισμένοι γενίτσαροι που μπορεί να έχουν ευαισθησίες για όλα τα άλλα θέματα εκτός από την πατρίδα τους και τις ρίζες τους. Είναι ακόμα συνυπεύθυνες για το ότι μπορεί να μην υπάρχει καν αυτή η πατρίδα γιατί ο «Ονούρ» θέλησε να διευρύνει τα σύνορά του γιατί εκείνος ήταν εθνικιστής και όχι κάτι άλλο!
Λοιπόν, Ελληνίδες αυτό θέλετε για τα παιδιά σας και την πατρίδα σας;!
Αναστασία Σ.
Πυρήνας Νίκαιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...