Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Οι συμφωνίες.



Αλλοίμονο σε αυτούς που περιμένουν έναν κόσμο με συμφωνίες να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο .Πιο απλά θέλω να πω ότι οι συμφωνίες γίνονται για να έχεις τον τρόπο για να μην το κάνεις ή να έχεις άλλοθι και να γίνεται ένας φαύλος κύκλος για το πρακτέο και ακόμη πιο κατεργάρικα πως την κατάλληλη στιγμή να ξεγελάσεις τον άλλον .
Ανέκαθεν  η Κύπρος ήθελε Ένωση με την Ελλάδα και αγωνίζονταν για αυτήν την εξέλιξη ώσπου με συμφωνίες επάρατες  έκαναν και κάνουν το παν για να γίνουμε ανθέλληνες ώστε να βάλουμε τους Τούρκους αφέντες και σαν καλοί ραγιάδες να αποδεχτούμε τα τετελεσμένα των συμφωνιών των ανθελλήνων ηγετών μας.


Το τι θέλω να γράψω είναι πως ένα έθνος με ήρωες όπως τον Λεωνίδα, Μ. Αλέξανδρο, Μελά, Πλαστήρα, Γρίβα και τόσους άλλους  έφτασε για τα κόμματα να κομματιάζει  τα ιδανικά του  και να λέει είμαστε ολίγον από όλα δηλαδή πατριώτες, εθνικιστές, ειρηνιστές, χριστιανοί ορθόδοξοι, φίλοι με όλους ακόμα και με τους εχθρούς μας με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που να λέει που οδηγούμαστε, τι κάνουμε,  προπαντός για το μέλλον των παιδιών μας με τελικό αποδεκτή έναν λαό προδομένο από τις συμφωνίες των ηγετών του με αυτούς που όπως λένε γίνεται συμβόλαιο  τιμής και εθνικής ανατάσεως .
Τώρα που ο λαός είναι προδομένος και απογοητευμένος  θέλουν να του πουν για συμφωνίες  σωτηρίας και με την  προπαγανδιστική τους τακτική να καμώνονται και να ωρύονται αναμεταξύ τους .
Υπάρχει φως στην άκρη της σήραγγας; Δεν το νομίζω  και εξηγούμε. Επίτηδες το ένα κόμμα θεωρεί  τους Τούρκους αδελφούς η μια όψιν του νομίσματος κα το άλλο κόμμα θεωρεί ότι το χρήμα και οι ραδιουργίες κάνουν  ένα  λαό να περιμένει την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
Ένα κόμμα μεγάλο που η ηγεσία αυτού του κόμματος ενώθηκε  με αλλά μικρότερα κόμματα και τα διέλυσε έτσι ώστε να ελέγχει  το έργο της με κύριο στόχο το πως θα φάει λεφτά . Μήπως ξεχνούμε τις διαδώσεις που το φέρουν οργανωτή του σχεδίου Ανάν,  τις ύποπτες συμφωνίες υπεράκτιων εταιριών με τα κατεχόμενα και όλα αυτά όχι  φυσικά για το καλό του έθνους μας αλλά πως να γίνουν αρεστοί στους εχθρούς του ελληνισμού με προβιά όμως του ελληνικού στοιχείου αλλά με καθαρή ταυτόσημη συνεργασία με το αντίθετο αντίπαλο κόμμα που υποτίθεται  ότι είναι άλλης ιδεολογίας και φιλοτουρκικής φιλοσοφίας.
Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές θυμούνται για την σωτηρία μας, μήπως όμως είναι λόγια του ανέμου και μας φέρνουν αυτούς τους δοσίλογους  σαν ηγέτες;
Σκεφτείτε  που μας οδηγούν,  τι ηγέτες έχουμε και τι οι εχθροί μας !Να μην φτάσουμε να λέμε ,γυρεύουμε τον ηγέτη με το φανάρι του Διογένη.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...