Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πορεία Ενωτικού Δημοψηφίσματος - Φανερωμένη Γη Ελληνική (Φωτορεπορτάζ)



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), τίμησε την επέτειο του Ενωτικού δημοψηφίσματος στον ιστορικό Ιερό Ναό της Φανερωμένης, όπου δόθηκε ο όρκος υπέρ της Ενώσεως μετά της μητρός Ελλάδος.


Μέτωπο Νεολαίας
Το μεγαλείο της εκδήλωσης δεν διακρίνεται στην ποσότητα αλλά την ποιότητα του κόσμου. Την ώρα που οι αποχαυνωμένες «νεολαίες» των κομμάτων βρισκόντουσαν στον αιώνιο λήθαργό τους, το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματός μας έδωσε βροντερό παρόν ως όφειλε.
Πολλοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, ακόμη και αγωνιστές της ΕΟΚΑ, διαπίστωσαν μετά χαράς πως με τις εκδηλώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει επιστρέψει η Νεολαία στις Εθνικές εκδηλώσεις την ίδια ώρα που κάποιοι την θέλουν στο λήθαργο.


Κάποτε προδότες.. πάντοτε προδότες
Όπως και την εποχή της δεκαετίας του ’50, μια θλιβερή μειοψηφία βρισκόταν στην αντίπερα όχθη του αγώνος, προδίδοντας, καταδίδοντας και πολεμώντας με κάθε μέσο κάθε τι Εθνικό.
Έτσι και στην εν λόγω εκδήλωση μια ολιγομελής ομάδα θηλυπρεπών  νεολαίων (η οποία υποστηρίζεται από την Αριστερά, που πρόσφατα δικαίωσε εκείνους που πρόδιδαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ) αποπειράθηκε να καταλύσει τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά μας, εις το όνομα της δημοκρατίας(!!), πίσω από την ασφάλεια του κλοιού της Αστυνομίας.
Εν τέλει το κλίμα τρομοκρατίας απέτυχε και πάλι, καθώς οι προαναφερθείσες κυρίες δεν περίμεναν για να ακούσουν τα επιχειρήματα των Ομάδων Περιφρούρησης του Κινήματός μας και έτσι ο χώρος της εκδήλωσης ελευθερώθηκε και οι ομιλίες έγιναν κανονικά.

Ο Αναστασιάδης και το Ε.ΛΑ.Μ
Την  ίδια ώρα που ο Αναστασιάδης δηλώνει πως οραματίζεται κοινό Στρατό με τους τουρκο«κυπρίους», οι Εθνικιστές τιμούν αυτούς που αγωνίστηκαν «δια την αποτίναξιν του αγγλικού ζυγού». Ευελπιστούμε ότι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι συμπατριώτες μας, των οποίων οι χαρακτήρες διέπονται από αισθήματα πατριωτισμού να πράξουν αναλόγως, τόσο εκλογικά όσο και γενικότερα.
Ομιλία από Τ.Ο. Λεμεσού, Στράτο Καρανικολάου
Ιερό Καθήκον
Τώρα που τα παλαιά κόμματα διαπραγματεύονται την Εθνική μας Ανεξαρτησία με τους διεθνείς τοκογλύφους, έχουμε Ιερό Καθήκον να υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι κάποιοι αγωνίστηκαν για την Ελευθερία και την Ελληνικότητά μας.

Ομιλία από τον υποψήφιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
για την Κυπριακή Προεδρία, Γεώργιο Χαραλάμπους


Ομιλία από Τ.Ο. Πάφου, Πέτρο Κουντουρέσιη


Ομιλία από Τ.Ο. Λευκωσίας, Γεάδη Γεάδη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...