Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οι εθνικιστές τίμησαν την μνήμη του Στρατηγού Γρίβα Διγενή



Δυναμική παρουσία στο ετήσιο μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, σήμερα στην Λεμεσό, έδωσαν τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και απέτισαν για άλλη μια χρονιά φόρο τιμής στον Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή.


O κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο μνημόσυνο, στην θέα της πορείας μας, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια αλλά και το πέρας του μνημοσύνου, χειροκροτούσαν με θέρμη τα μέλη Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Κάποιοι από αυτούς αναφώνησαν με ενθουσιασμό τα Εθνικιστικά συνθήματα που απέδιδαν τιμή στον Στρατηγό Γρίβα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναφέρονταν με κολακευτικά λόγια στο κίνημά μας.

Ιδιαίτερη τιμή, αποτελεί για το κίνημα το γεγονός ότι,  ο κ. Σπύρος Σολωμού, πατέρας του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, πλαισίωσε τις γραμμές του κινήματος, ενώ να αναφέρουμεότι ήταν αυτός που κατάθεσε στεφάνι εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)κάτω από τα σαστισμένα μάτια των πολιτικάντηδων. Στην συνέχεια στεφάνι κατάθεσε και ο υποψήφιος με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για την Κυπριακή Προεδρία, Γεώργιος Χαραλάμπους. 

Στα αξιοσημείωτα αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Ιωάννης Καραολής αγωνιστής της Ε.Ο.Κ.Α πορεύθηκε στις γραμμές μας. Τα χνάρια του προαναφερθείσα ακολούθησε και ο κ. Σάββας Ταλιαδώρος, αντάρτης αγωνιστής της Ε.Ο.Κ.Α. 

Μάλιστα ο κ. Ταλιαδώρος,  παρότρυνε του νέους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να παραμείνουν πιστοί και να κρατούν την παρακαταθήκη του λυτρωτή της Κύπρου.

Τραγική ειρωνεία, αποτελεί το γεγονός ότι οι πολιτικάντηδες που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την μνήμη του  Γεωργίου Γρίβα Διγενή με σκοπό φυσικά να αλιεύσουν ψήφους, στις πρώτες ψιχάλες που έπεσαν έτρεχαν σαν ποντίκια να κρυφτούν σε αντίθεση με την Εθνικιστική Φάλαγγα που έμεινε άρτια τιμώντας πραγματικά την μνήμη του άξιου τέκνου της Πατρίδος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...