Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνέντευξη του Χρήστου Παππά προκαλεί σάλο στην αλβανία - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο αλβανικό κανάλι NEWS 24 έδωσε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς
Ο δημοσιογράφος του καναλιού Αρτούρ Ζέι βρέθηκε πρόσφατα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων όπου πήρε συνέντευξη από τον Βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Χρήστο Παππά.
Ο αλβανός δημοσιογράφος στο πλαίσιο αφιερώματος που κάνει για τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις ζήτησε συνέντευξη από τον Σουλιώτη στην καταγωγή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής,. ο οποίος είναι πλέον πολύ διάσημος στην Αλβανία λόγω των επισκέψεων του στη Βόρειο Ήπειρο, των δηλώσεων του αλλά και των συχνών ερωτήσεων που καταθέτει στους υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης για το Βορειοηπειρωτικό.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια και μίλησε για όλα: το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που έχει υπογράψει και η ίδια η Αλβανία και δεν έχει σεβαστεί, για την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας που δεν έχει αρθεί επίσημα, για την καταγωγή των Αλβανών και την ιστορία τους, για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και πολλά άλλα.

Η κορυφαία στιγμή της συνέντευξης που θα σοκάρει τους Αλβανούς. Ο Χρήστος Παππάς κρατά στα χέρια του τη σημαία της Αλβανίας στην περίοδο που επιτέθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1940 ως ιταλικό  προτεκτοράτο.
Η συνέντευξη, διάρκειας μίας περίπου ώρας θα προβληθεί από το NEWS 24 την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, ώρα αλβανίας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση από πολιτικούς και δημοσιογράφους που θα είναι στο πάνελ της εκπομπής.
Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...