Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ανταπόκριση από την προεκλογική εκδήλωση στην Λεμεσό



Εκατοντάδες κόσμου, έδωσαν το παρόν τους στην προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην Λεμεσό. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος μας, Γεώργιος Χαραλάμπους  ο οποίος εισήλθε στην αίθουσα με τον Πρόεδρο του κινήματός μας Χρίστο Χρίστου εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.



Αξίζει να σημειωθεί, πως για πολλοστή φορά ο κόσμος έδειξε την αγάπη του προς το κίνημά μας, με την μαζική του προέλευση αλλά και με την ενθουσιώδη διάθεσή του. Αυτό είναι τρανή απόδειξη, πως η δυναμική που αναπτύσσει το κίνημα μας είναι μεγάλη και ασταμάτητη.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό  από τον συναγωνιστή Παμπίνο Μεσαρίτη, υπεύθυνο Τ.Ο Λεμεσού ο οποίος εξήρε την προσφορά του υποψηφίου μας στο κίνημα και για αυτό τον λόγο του απένειμε τιμητική πλακέτα, εκ μέρους της τοπικής Λεμεσού, για να του παραδώσει συνάμα και τον  λόγο.

ΟΜΙΛΙΕΣ.

Γεώργιος Χαραλάμπους


Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Γεώργιος Χαραλάμπους υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), ο οποίος  αρχικά ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους . Στην συνέχεια ο κ. Χαραλάμπους ανάλυσε τα προβλήματα που μαστίζουν την Κύπρο μας και έθεσε τις λύσεις που προτείνει το κίνημα μας στην κρίση των ακροατών. Τόνισε την ανάγκη για εθνική συμφιλίωση και τον κοινό αγώνα που πρέπει να δώσει ο λαός μας, για να ξαναβρεί η Κύπρος την χαμένη της αξιοπρέπεια. Κλείνοντας,  έστειλε μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Γεάδης Γεάδη


Επόμενος ομιλητής, ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη υπεύθυνος Τ.Ο Λευκωσίας. Ο συναγωνιστής Γεάδης, μίλησε για την απόκρυψη μας από τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ, αλλα και την συνεχή άνοδο του κινήματός μας. Κλείνοντας είπε πως τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ είναι σαν τα αντισώματα στο αρωστημένο σύστημα που κυβερνά σήμερα την Κύπρο μας.

Μιχάλης Μιχαήλ


Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε το στέλεχος του κινήματός μας Μιχαλάκης Μιχαήλ ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να πολεμήσει μαζί μας το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Χρίστος Χρίστου


Τελευταίος τον λόγο έλαβε, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου. Ο συναγωνιστής Χρίστου τόνισε την ανάγκη να βάλουμε την οικονομία μας σε τροχιά ανάπτυξης, αναλύοντας τους τρόπους που προτείνει το κίνημά μας.Έκανε κάλεσμα αγώνα, για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές από την μάχη των Προεδρικών. Τελειώνοντας, ο Πρόεδρος του κινήματός μας ανανέωσε το ραντεβού των Εθνικιστών στο ετήσιο μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή.


Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τον Εθνικό Ύμνο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...