Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Η συνέχεια του αγώνα του 1821

Η συνέχεια του αγώνα του 1821
Το 1821 οι υπόδουλοι Έλληνες ξεσηκώθηκαν εναντίον της τότε παντοδύναμης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ποια ήταν όμως τα κίνητρά τους; Το πρώτο ήταν η Ελευθερία, το δεύτερο ήταν η Πίστη τους στην Ορθοδοξία και το τρίτο ήταν ο Ελληνικός Εθνικισμός! Αυτό το τελευταίο βέβαια δεν αναφέρεται πολύ στις μέρες μας. Περισπούδαστοι καθηγητές ανέλαβαν την αναθεώρηση της ιστορίας μας. Οι έννοιες Έθνος, Φυλή, Αίμα, Καταγωγή, Θρησκεία πρέπει να σβηστούν!

Όμως οι αγωνιστές του 1821 σήκωσαν το λάβαρο της Επαναστάσεως και απελευθέρωσαν την Πελοπόννησο. Δεν έμειναν όμως εκεί. Προχώρησαν στην Στερεά Ελλάδα και στην Θεσσαλία. Ούτε τότε επαναπαύθηκαν.
 
Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν επέτρεπε στις επερχόμενες γενεές να ησυχάσουν όσο ακόμη τα βόρεια Ελληνικά εδάφη παρέμεναν σκλαβωμένα στον βάρβαρο κατακτητή. Το όνειρο δεν έσβησε. Απελευθερώθηκαν στις αρχές του περασμένου αιώνα η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θράκη! Το Ελληνικό αίμα πότισε την Ελληνική Βόρειο Γη!

Ο σκοπός όμως επετεύχθη. Η Ελλάς μεγάλωσε! Και θα μεγάλωνε ακόμη περισσότερο αν δεν μας πρόδιδαν οι σύμμαχοί μας και οι κομμουνιστές κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας. Η Ελληνική Επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε. Στις μέρες μας πολλά Ελληνικά εδάφη παραμένουν σκλαβωμένα.

Το βόρειο τμήμα του νησιού μας είναι ακόμα κατεχόμενο, η Ιωνία, η Σμύρνη, η Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας των Μέσων Χρόνων, ο Πόντος στενάζουν προσωρινά κάτω από την μπότα του βάρβαρου κατακτητή.

Η Ανατολική Ρωμυλία κατέληξε στην Βουλγαρία και την Τουρκία, η Βόρεια Μακεδονία στο ψευδοκράτος των Σκοπίων και τέλος η Β. Ήπειρος στην Αλβανία. Μόνο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές διεκδικούμε τις σκλαβωμένες πατρίδες μας. Για αυτό και ενοχλούμε το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου και της Ελλάδος. Οι σημερινές Ελληνικές κοινωνίες αλλοιώνονται από τις ορδές των λαθρομεταναστών. Στην Ελλάδα με την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χιλιάδες αλλοδαποί  θα αποκτήσουν  την Ελληνική υπηκοότητα. Αυτοί  θα αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας!
 
Αντί να διεκδικήσουμε την Βόρειο Ήπειρο κάνουμε Έλληνες πολίτες τους Αλβανούς λαθρομετανάστες της Ελλάδος. Αντί να απαιτήσουμε την λειτουργία της Αγίας Σοφίας (περίλαμπρου ναού όπου στέφονταν οι Έλληνες Αυτοκράτορες) ανεχόμαστε τα παιχνίδια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και τις βόλτες των τουρκικών πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Αντί να διεκδικήσουμε την Ανατολική Ρωμυλία διευκολύναμε την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ε.Ε. Αντί να προετοιμάσουμε τον λαό μας για απελευθέρωση της Βορείου Κύπρου συζητούμε με τον κατακτητή για το σχέδιο λύσης τύπου διζωνικής – δικοινοτικής ομοσπονδίας και για την παραμονή χιλιάδων  εποίκων της Ανατολίας στο νησί μας, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις χιλιάδες των ομόθρησκων τους λαθρομεταναστών που ζουν στο ελεύθερο τμήμα της Κύπρου, ξεπέρασαν ήδη σε αριθμό τους Έλληνες νόμιμους κατοίκους.

Ενοχλεί το κατεστημένο ο πολιτικός λόγος μας. Για αυτό και αποφάσισαν να μας φιμώσουν. Δεν δημοσιεύονται πλέον τα άρθρα και οι ανακοινώσεις μας στον Τύπο. Στην τηλεόραση μιλούν για εμάς χωρίς εμάς.

Το παρακράτος στην Ελλάδα τοποθετεί βόμβες στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, φυλακίζει εθνικιστές χωρίς λόγο ακόμα και αν είναι αρχηγοί κομμάτων ή βουλευτές εκλεγμένοι από τον λαό, εκδότες και δημοσιογράφους πατριωτικών εφημερίδων ενώ δολοφονεί νέους αγωνιστές!
 
Δεν μας φοβίζουν όμως. Οι επαναστάτες του 1821 αγωνίστηκαν κάτω από χειρότερες συνθήκες και τα κατάφεραν. Η Ελληνική Επανάσταση συνεχίζεται.

Στράτος Καρανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...