Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ‏

Μεγάλος οριζόντιος και κάθετος, ο φόβος τους και ο τρόμος των συμπολιτευομένων και συνεργαζομένων κομμάτων ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ και τώρα η ΕΔΕΚ για τη άρνηση ψήφισης εκ μέρους των, για την οριζόντια ψηφοφορία.
Φόβος και πανικός επικρατεί ανάμεσα τους, όχι ανταγωνισμός μεταξύ τους αλλά με τα υπόλοιπα κινήματα που  μετακινούνται οι ψηφοφόροι τους κατά χιλιάδες.
Είτε οριζόντια, είτε κάθετη ψηφοφορία, θα επικρατήσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του 2016, το παιχνίδι το έχουν χάσει  από πρώτο χέρι.

Οι πρώην «δικοί» τους έπαψαν πλέον να είναι δεμένοι στα βρακοζώνια τους. Αρκετά τους άντεξαν υποχωρώντας ή κάποιοι άλλοι αχάπαροι της κατάστασης και κάποιοι άλλοι που ανέμεναν από τους κουμπάρους τους πολιτικάντηδες ρουσφέτι και τους κοροΐδευαν.

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας και νιώθουμε ευχαρίστηση αλλά και Υπερηφάνεια, εμείς των υπολοίπων Πατριωτικών και Προοδευτικών κινημάτων, τους Προέδρους μας, τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές μας. Νιώθουμε Άξιοι και Υπερήφανοι που καρποφόρησαν οι κόποι μας, που παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά, από την κυβέρνηση, τους κομματάρχες, τα Μ.Μ.Ε. τον Αθεόφοβο τον Αρχιεπίσκοπο και την Αρχιεπισκοπή, από την απέραντη σιωπή των Δεσποτάδων μας, με την βοήθεια του Θεού και των ανθρώπων, σταθήκαμε στα πόδια μας, με την Ελληνική Σημαία να κυματίζει Περήφανα ψηλά και θα συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε μέχρι την Ανάσταση της Πατρίδας μας Αγονάτιστοι.

Τα συγκυβερνώντα και συνεργαζόμενα αυτά τέσσερα κόμματα, πήραν το μήνυμα από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και τρέμουν για τα ποσοστά τους και τις απώλειες που έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν  στο κατήφορο που πήραν προς τον γκρεμό. Το ποσοστό της αποχής της τάξης του 56% θα γίνει 70% προερχόμενο από τα συνεργαζόμενα κόμματα με τα θεληματικά τους λάθη και τις εμμονές τους. Έφθασε λοιπόν η ώρα να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις, είπε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
Οι πρώην ψηφοφόροι τους, αγκαλιάζουν καθημερινά τα υπόλοιπα Αγωνιστικά Κινήματα με θέρμη και Αγωνίζονται δίπλα μας για το καλό και την ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας.

Είναι ξεκάθαρο πλέον στον ορίζοντα, ποιοί Αγωνίζονται για την Απελευθέρωση και το μέλλον του Τόπου μας και ποιοί εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα εις βάρος της Κύπρου και του πολύπαθου λαού μας.
Ευτυχώς  η αρκούδα έχει ξυπνήσει από τον λήθαργο της και είναι έτοιμη να κατασπαράξει τα θύματα της.

Η κακοδιαχείριση, τα πολλά και ατέλειωτα σκάνδαλα, ο συνεχής εμπαιγμός, η σκόπιμη επιμονή για το γονάτισμα του λαού μας, η μη τιμωρία των ενόχων και μεγαλοαπατεώνων από κόμματα και κομματάρχες, τους εισαγγελείς και φαρισαίους συνεχίζονται... ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΩ ΑΥΤΩΝ των ελεεινών και ασυγχώρητων επωνύμων.      
Έφθασε η ώρα της περίσκεψης των (έργων) τους, να κοιτάξουν πίσω τους, να δουν τι άφησαν οι απάτριδες και αθεόφοβοι ξενοκινητές. Σκόνη και θρύψαλα, στάχτη, θλίψη, φτώχια, δυστυχία πόνο, αγανάκτηση, ξεσπιτώματα, αυτοκτονίες, πεινασμένους και κλάματα. Να τους χαίρονται οι μανάδες τους και τα παιδιά τους ως αξιολύπητους.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Ο Θεός θα αποφασίσει για την συγχώρεση τους και μόνον Αυτός.

Α. Κακουλής 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...