Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ληστεία το πλαίσιο αφερεγγυότητας

Ληστεία το πλαίσιο αφερεγγυότητας
Ακόμα μία μαύρη μέρα γράφτηκε σήμερα στην ιστορία του Κυπριακού Ελληνισμού. Μετά το ξεσπίτωμα 200 χιλιάδων Ελλήνων που διώχτηκαν από τις εστίες τους το 1974 από τους Τούρκους, σήμερα απειλούνται ξανά χιλιάδες συμπατριώτες μας να ξεσπιτωθούν για ακόμα μία φορά, αυτή την φορά από τους επίορκους των διεθνών τοκογλύφων.
Η ιστορία θα γράψει με τα πιο μελανά γράμματα τα ονόματα των πολιτικάντηδων και των κομμάτων που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τα πράγματα σε αυτή την τραγική επωδό.

Ο πολίτης πλέον απομένει απροστάτευτος, έρμαιο των ληστοσυμμοριτών τραπεζιτών και των επενδυτικών ταμείων που είναι πλέον ελεύθεροι να ρευστοποιήσουν τις περιουσίες των νοικοκυραίων και εγγυητών συμπατριωτών μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αδίκως υπέρογκες υποχρεώσεις τους σε αυτούς.
Η ψήφιση του πλαισίου αφερεγγυότητας είναι η ολοκλήρωση μίας προσπάθειας ετών υποδούλωσης του λαού μας στους ξένους τραπεζίτες και εγχώριους τοκογλύφους. Σήμερα η πλουτοκρατία γιορτάζει για το μεγάλο πλιάτσικο που θα ακολουθήσει εις βάρος των σκλάβων δανειζόμενων μικρό-οφειλετών. Το πλαίσιο αφερεγγυότητας ουδόλως θα εξυγιάνει τις τράπεζες και δεν θα απομειώσει τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων του λαού μας. Θα ενισχύσει μόνο την δυνατότητα των μεγάλο οφειλετών που έχουν φυγαδεύει δισεκατομμύρια στο εξωτερικό να διαπραγματευτούν με τις τράπεζες σε ένα παιχνίδι πάρε δώσε εις βάρος των πραγματικών θυμάτων αυτής της καλοστημένης παγίδας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί να γίνει έλεγχος στις εισροές καταθέσεων από το εξωτερικό για τους επόμενους 36 μήνες και αντιπαραβολή αυτών με τον κατάλογο εκροών πριν από το κούρεμα του 2013 καθώς επίσης και με την πολυδιαφημισμένη λίστα Λαγκάρντ που η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να απαιτήσει από τις Γαλλικές αρχές.
Επόμενος πλέον στόχος των κρατούντων και των επίορκων πολιτικών μετά το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου, των περιουσιών του λαού είναι το ξεπούλημα της πατρίδας μας με το σχέδιο λύσης Ομοσπονδίας.
Καλούμε τους συμπατριώτες μας να πυκνώσουν τις δυνάμεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σε έναν αγώνα κάθαρσης της πολιτικής σαπίλας που λυμαίνει την χώρα και ανάσχεσης των μεθοδεύσεων φυσικής εξόντωσης του Κυπριακού Ελληνισμού, ενώ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα σταθούμε στο πλευρό των συμπατριωτών μας και δεν θα αφήσουμε κανένα σπίτι να πάει σε χέρια τραπεζίτη.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...