Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Παρέμβαση υπέρ της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο



Καταιγιστικός ήταν για άλλη μία φορά ο Γερμανός ευρωβουλευτής του NPD, Udo Voigt, στη συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που έγινε στις Βρυξέλλες στις 30 Μαρτίου.
Κατά την διάρκεια της σχετικής συζήτησης  στην ευρωβουλή, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Τίμμερμαν ανέφερε πως τα ανθρώπινα δικαιώματα στις χώρες της Ε.Ε. είναι αυστηρά θεσμοθετημένα και δεν θα πρέπει ποτέ να υποβαθμιστούν.


Τότε ο ευρωβουλευτής του NPD ζήτησε να πάρει τον λόγο και όταν επιτέλους έγινε αυτό, ο Τίμμερμαν έφυγε προφασιζόμενος ότι θα έχανε την πτήση του. Την θέση του πήρε ο γνωστός  Μούιζνιεκ ο οποίος άκουσε τον Udo Voigt να λέει τα εξής:
« Στην ομιλία για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν αναφέρθηκε καθόλου η περίπτωση της Ελλάδας. Στην επίσκεψή μου στην Αθήνα είδα την απάνθρωπη κράτηση επτά βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Το γεγονός ότι επτά εκλεγμένοι από τον λαό βουλευτές δεν βρίσκονται στο εθνικό κοινοβούλιο αλλά στην φυλακή μαζί με τον ηγέτη του κόμματος για 18 ολόκληρους μήνες δεν συμβαδίζει και πολύ με το πνεύμα της προηγούμενης ομιλίας»
Όσοι περίμεναν ότι ο Μούιζνιεκ δεν θα απαντούσε όπως κάνει συνήθως ήταν γελασμένος. Με περίσσιο θράσος απάντησε ότι : «Με αυτά που περνάει η Χρυσή Αυγή είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος! Η Ελληνική κυβέρνηση ήταν ιδιαίτερα συνεπής. Μια τόσο ρατσιστική οργάνωση πρέπει να συρρικνωθεί! »
Στην συνέχεια αρνήθηκε βέβαια την επερώτηση του Udo Voigt!
Είναι φανερό πως για την Ε.Ε. ανθρώπινα δικαιώματα υπάρχουν μόνο για τους ομοφυλόφιλους, τους λαθρομετανάστες και τους…Ρομά .

Ο Udo Voigt με την παρέμβασή του απέδειξε πόσο ελαφρά αντιμετωπίζουν το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι αξιωματούχοι της Ε.Ε.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...