Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 29 Οκτωβρίου η επίσημη τελετή παράδοσης του αγωγού υπό την παρουσία Ερντογάν

Στις 29 Οκτωβρίου η επίσημη τελετή παράδοσης του αγωγού υπό την παρουσία Ερντογάν
Όπως μεταδίδεται από τον τουρκικό τύπο, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού που θα μεταφέρει νερό από τη νότια Τουρκία στην κατεχόμενη Κύπρο, στις ακτές της Κερύνειας.

Το νερό από την Μερσίνη έφτασε με υποθαλάσσιο αγωγό 250 χιλιομέτρων και ήδη άρχισε να ρέει στις ακτές της Κερύνειας, αλλά προς το παρόν δεν θα χρησιμοποιηθεί για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να καθαριστούν τα εσωτερικά τοιχώματα του σωλήνα. 
Στόχος είναι στην συνέχεια να οδηγηθεί στο φράγμα που κατασκευάστηκε στην Πανάγρα για τον σκοπό αυτό και από εκεί να διανεμηθεί στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η τουρκική εφημερίδα Milliyet  έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρόγραμμα το οποίο ονομάστηκε «Σχέδιο του Αιώνα» και αναφέρει ότι για πρώτη φορά στον κόσμο εφαρμόζεται μια τέτοια μέθοδος. 

Το έργο αναμένεται να εγκαινιαστεί στις 29 Οκτωβρίου, ανήμερα της ανακήρυξης της «Τουρκικής Δημοκρατίας», παρουσία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο «υπουργός» Περιβάλλοντος της κατοχικής κυβέρνησης, Κουτλού Εβρέν, δήλωσε στην τουρκική Milliyet ότι «πραγματοποιήθηκε ένα θαύμα», προσθέτοντας ότι «το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο είναι το νερό και η μεταφορά του νερού από την μητέρα πατρίδα είναι μεγάλο γεγονός». Ανέφερε ότι «με το νερό θα αυξηθούν οι επενδύσεις και να αναπτυχθεί η γεωργία». 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπό την ονομασία «Νερό της Ειρήνης» μπορεί να δοθεί νερό και στους Ε/Κ. Σύμφωνα με την Milliyet το νερό από την Τουρκία θα καλύψει τις ανάγκες των κατεχομένων για 50 χρόνια και θα μεταφέρονται 75 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού το χρόνο.  
 
Οι συνεχείς υποχωρήσεις της αδέξιας διαπραγματευτικής μας ηγεσίας δυστυχώς μας οδήγησαν στο οριακό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα και που σίγουρα θα έχουν τραγική κατάληξη στην πορεία, αφού το μόνο που διαφαίνεται κραυγαλέα είναι η καθολική επίτευξη και παγίωση των αιώνιων πόθων των τούρκων κατακτητών εις βάρος της Πατρίδος μας.
 
29 Οκτωβρίου λοιπόν, ημέρα μισερή, όπου ο σφαγέας Κεμάλ Ατατούρκ ίδρυσε το νεοσύστατο κράτος του, αφού αιματοκύλησε κτηνωδώς την ιερή γη της Ιωνίας, και οι Αττίλες επανέρχονται ξανά στο προσκήνιο δια του μεγαλοαφέντη τους Ερντογάν, φέρνοντας υπούλως έναν τουρκικό δούρειο ίππο στην κατεχόμενη γη μας.
 
Και διερωτόμαστε, ο θλιβερός κοινοτάρχης μας, κ. Αναναστασιάδης, άραγε δε θα περιλαμβάνεται και αυτός στη λίστα με τους επίσημους προσκεκλημένους του κ. Ακιντζί για τα πανηγυρικά εγκαίνια; Διότι, με τα διάφορα χαμερπή που μας έδειξε τόσον καιρό, όλα φαντάζουν πια τόσο πιθανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...