Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΥΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ



Το τελευταίο διάστημα ο  Μακαριότατος Κύπρου, ως εκπρόσωπος πλέον του Νίκαρου ή μπορούμε τώρα να τον αποκαλούμε και Ίκαρο, λόγω των αμέτρητων του ταξιδιών ανά τον πλανήτη, μας δήλωσε προχθές άκουσον άκουσον ότι δεν διαφαίνεται λύση στο Κυπριακό, γιατί δυστυχώς οι τούρκοι θέλουν τα πάντα...

Εφόσον μας προκαλεί ο Μακαριότατος ο οποίος είναι και πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη γραμμή του  κ. Αναστασιάδη, οφείλω να του απαντήσω ότι, συμφωνώ απόλυτα με τη άποψη του ότι οι τούρκοι θέλουν τα πάντα, αυτό το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία και οι κότες μας στο κοτέτσι. Μακαριότατε, μα γιατί αργήσατε τόσο πολύ να μας το πείτε; Αυτό το μάθαμε όταν είμαστε μικρά παιδιά του Δημοτικού σχολείου!!
Φαίνεται ότι ο Μακαριότατος δεν είδε το τούρκικο πανό στη Άγκυρα που επισκέφθηκε ο κ. Αναστασιάδης πριν μερικά χρόνια, που βρισκόταν κάτω από το πανό, που έγραφε «όλα για την τουρκία» «herşey turkiye ičin» ή μπορεί και να... ξέχασε, γι’ αυτό τον υπενθυμίζω.  

Φαίνεται ο Μακαριότατος έχει καλό επικοινωνιολόγο, αλλά δεν εμπνέει της εμπιστοσύνης μας, λόγω της στάσης του στο Κυπριακό, και επειδή ο ήλιος δεν ανατέλλει από τη Δύση, προσπαθεί με τον τρόπο του να μας παραπλανήσει ίσως τον πιστέψουμε και ακολουθήσουμε τη πορεία του, μια πορεία ενδοτική, φιλοαγγλοαμερικανοτούρκικη και μας δίνει στο χέρι, τον Σταυρό του Μαρτυρίου και μας δείχνει τον δρόμο προς τον Γολγοθά.
Η ταπεινή μου η άποψη Μακαριότατε και των πολιτών, το Κυπριακό είναι συμφωνημένο και κλειστό από καιρό, οι χρηματοδοτήσεις είναι πολλές από τη Αμερική, από τα ταμεία της undp, τώρα και από την Νορβηγία για το ξεπούλημα της Κύπρου μας, αλλά περιμένετε τη κατάλληλη στιγμή να  κατεβάσετε το δημοψήφισμα σας στο λαό μας. Δεν τρώμε κουτόχορτο Μακαριότατε όσο γονατισμένος είναι αυτός ο λαός. Μια εισήγηση σας κάνω επίσημα Μακαριότατε. Ετοιμάστε τα κόλλυβα της Δ.Δ.Ο. να τα Μνημονεύσετε και παραιτηθείτε. Αποτύχατε παταγωδώς στη αποστολή σας!!


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...