Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αποθέωση Χρυσής Αυγής στην Χίο! Εκατοντάδες Έλληνες δυναμικά στο πλευρό μας - Φωτογραφίες, 4 Βίντεο

Εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες της Χίου αψήφισαν την παρακρατική τρομοκρατία και έδωσαν δυναμικό παρόν στο κάλεσμα του Λαϊκού Συνδέσμου.


Σε μία κατάμεστη από υπερήφανους Χιώτες αίθουσα, το σύνθημα "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" άρχισε από νωρίς να δονεί την ατμόσφαιρα.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Φίλιπ Ντεβίντερ από το Φλαμανδικό Συμφέρον (Vlaams Belang), ο οποίος ήρθε από τις Βρυξέλλες να δει από κοντά τα δοκιμαζόμενα από την λαθρομετανάστευση ελληνικά νησιά.
Παρά τον αποκλεισμό του κεντρικού ξενοδοχείου από διμοιρίες ΜΑΤ και κλούβες, παρά την γελοία παρακρατική αντισυγκέντρωση, οι συναγωνιστές και φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου έστειλαν από την ακριτική Χίο το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Ο Γιάννης Λαγός καταχειροκροτήθηκε και με την δυναμική ομιλία του εξύψωσε το ηθικό των συγκεντρωμένων.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως οι Έλληνες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου φυλάνε τις δικές τους Θερμοπύλες και είναι μεγάλη τιμή η μαζική τους υποστήριξη στον Αγώνα μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η νεολαία της Χίου έδωσε δυναμικό παρόν στην εκδήλωση και οι νέοι ήταν η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωμένων.
Στο πέρας των ομιλιών όλοι μαζί έψαλλαν με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο.
Βίντεο από τοπικό μέσο: Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής στο «Ελληνικό Κάστρο» - "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες" 
Βίντεο με τις ομιλίες 
Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη σε τοπικό μέσο: 



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothewsh-chrushs-aughs-sthn-chio-ekatontades-ellhnes-dunamika-sto-pleuro-m#ixzz4QLhdTHAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...